Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 15 Mac 2013

Adakah orang ternanti-nanti catatan terbaru di blog kita?...

... kalau tahap blog kakcik yang tak suam langsung ini (jangankan panas meruap, berbahang jauh sekali), angan-angan apakah yang hendak diletakkan bahawa orang akan rindu bila catatan baru langsung tiada?

Kadang-kadang kakcik jumpa catatan sebegini 'maaf kerana lambat buat catatan hari ini'.  Langsung kakcik terfikir 'wah, pastinya blog ini sangat diminati'. Tak mengapalah, siapalah kakcik untuk mempersoalkannya, kan?

Cemburu ke kakcik?

Hahaha... cemburulah nadanya itu, kan?  (kan? bak kata Jijo lakonan Khir Rahman dalam filem Rock Ooo - tetiba je!)

Sebenarnya ... minggu depan mungkin seminggu blog ini tak akan ada apa-apa cerita baru disebabkan Puan Blog Kedaung sibuk dengan urusan kerja.  Apa?  Tak siapa tanya?  Tak apa... nak bagitahu saja....

32 ulasan:

  1. Hahahaha.. Kakcik kalau blog kak cik tak suam langsung.. blog saya lagi laaa... sejuk macam negara bersalji gak ah... heheh...

    BalasPadam
  2. kira ramai juga pminat blog k.cik tau....jgn x tau....:-) asben sy yg x de blog pun kdang tnya...sape k.cik ni...? sbb dia suka bw...tp x de blog....hehe....

    lain la blog sy...suam kuku jari kaki tangan lagi....lheheee...

    BalasPadam
  3. Sama la kak. Blog sy pun. Klw x de entri org x heran..

    BalasPadam
  4. tak kisah lah kakcik kalau tak da orang baca..sebab bagi saya blog ni macam diary terbuka..kita tulis apa yang kita nak..nak rakam kan apa yang ada dalam kepala dan buat kenangan untuk anak anak bila kita dah tak da nanti...

    Kalau ada orng kata syok sendiri ...tak kisah laa..memang saya syok sendiri pun..hahahha

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum,
    selamat kerja keras ya kakcik

    tak apa blog suam pun, asalkan blog tak ganggu kehidupan seharian kita

    BalasPadam
  6. bila dah bnyk kerja, tak sempat nk update..keinginan nak menulis tu kuat, tapi tak mampu..

    BalasPadam
  7. kadang2 bila takde idea memang tak tulis. kadang sibuk. kadang memang malas. suka baca blog orang je...hehehe

    BalasPadam
  8. Kak ani suka singgah blog Nor ni sebab ada jer cerita yang Nor coretkan. Terasa banyak idea Nur.

    Kak ani sendiri, kadang buntu nak tulis aper, tulah bila jumpa N3 yang baik hasil dari BW, akak pastekan di blog akak untuk dikongsi bersama mereka yang sudi singgah blog kak ani.

    BalasPadam
  9. mak.. saya kan.. ternanti2 entry terbaru mak.. kan? kann.. kan... hahahaha.. mak dari arituh lepas tgk Rock oo asyik duk kan kan kan.. :p

    miss u mak..

    BalasPadam
  10. Saya ternanti². Cuma kadang2 jadi silent reader jer.

    BalasPadam
  11. Apelah Kakcik ni...heheheheh...hrpnye, dpt 1 entri pun, takpelah kakcik...jgn betul2 seminggu takde.

    BalasPadam
  12. kalau ditulis maaf lambat bw hari ni xpe la jugak kan kakchik....hehe...

    BalasPadam
  13. Cheqna ada readers yg akn email or msj kalau blog lm x berupdate..punyalah setia dia nk bc curahan Cheqna Hihihi

    BalasPadam
  14. Tengok pada jumlah komen hari2 di blog Kakcik, konpem la ada yg ternanti2 entri baru di sini :)

    BalasPadam
  15. hahaha..Kakcik baca komen Cheqna tu....kakcik ada dpt email tak? Saya punya blog, kalau tak update, siapa pun tak kisah...hahahah..blog saya blog merapu..hihihih

    BalasPadam
  16. eh iyer la kak cik kan, saya pun fikir cam tu jugak..Tak per lah kak cik, ada org baca ke tidak bukan soal nya, janji kita puas bila dapat luahkan apa yg ada dalam benak fikiran.Menulis bukan kerana nama tapi kerana gatal tangan..hehehe

    BalasPadam
  17. KA pasti ramai yg rindu, KA pun walau busy2 nak curi2 juga baca N3 kakcik

    BalasPadam
  18. SA jugak..pasti akan rindu..kakcik nyer blog wajib singgah tau..

    BalasPadam
  19. kalau sy tak update, org pertama yg tanya adalah.....fendy! hahaha..ayat dia

    "pnt je bukak blog..takde cerita baru"


    hok aloh.

    BalasPadam
  20. sapa yg tak rindu tuh..?? kita rindu je.. cuma kekadang masa membatasi diri.. :)

    BalasPadam
  21. TAK DE SAPA2 TANYA PUN SAYA TETAP AKAN KATA "SORRY LA LAMBAT UPDATE"..SAYA MEMANG SUKA SYOK SENDIRI..MUAHAHAH...

    BalasPadam
  22. Kakcik kita ramai juga 'anak-anak' yang menunggu dan menanti entri. Saya ni, jangan harap laaa... hahahah

    BalasPadam
  23. Hehehehe...saya pun terpikir benda yang sama....

    BalasPadam
  24. BUI PUN SLL PERASAN ORG RINDU BILA X UPDATE BLOG,PADAHAL BARU 2 HARI MENGHILANG..HIHIHI..TAKPER KAN SEKALI SEKALA PERASAN..^_^

    BalasPadam
  25. Kakcik...kalau sibuk masuk buat entry.."hi morning all, i bz la....bye.." camtu...:))

    BalasPadam
  26. Tak tahu pula kalau ada orang yang ternanti-nantikan entri saya, maklumlah blogger yang tak terlalu menonjol dan popular seperti Fatin Liyana, tapi kalau ada silent reader atau kawan-kawan yang asyik tertunggu-tunggu new entry, alangkah bahagianya kita. :3

    BalasPadam
  27. kalau blog suam2 tentu tak byk komennya kak.
    ini tandanya blog akk sentiasa dinanti2 kan ;)

    BalasPadam
  28. Mcm blog akak pun ok pe, ramai yg singgah komen, mksudnya akak ada pembaca setia. Jadinya bila xupdate, sure org akan tertanya2.

    BalasPadam
  29. blog kakcik sentiasa hangat. pasti ramai yang menunggu entri kakcik. macam chek ni..huhu..tak dapek la nolong..kejap tenggelam..kejap timbul...dok perasan saja orang rindu kat chek...huhu

    BalasPadam
  30. buatlah post dated cheque versi blog .. hehe

    BalasPadam
  31. muahahahaha....

    KAKCIK..!

    mengekek dayah gelak sorang...

    hahaha...

    dayah pun byk kali jumpa entry yg minta mahap sebab lambat update la.. tak update la..

    hahahaha...dayah pun selalu pikir macam..

    wahhhh...byk peminat dia...

    *dalam hati tu tertanya jugak..
    perlu ke mintak maaf lagu tu..?
    adakah satu kesalahan kalau tak update blog..?

    ok...dia cuba bersopan kot kan...

    :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.