Kawan-kawan kakcik

Selasa, 4 Disember 2012

Pakej bersalin di Hospital Pakar Al Islam, Kg. Baru...

Kakcik terperasan melalui carian kata kunci, ada yang singgah di blog kakcik ini kerana mencari 'pakej bersalin di Hospital Al-Islam'.  Jadinya, di sini kakcik buat sedikit khidmat masyarakat dengan meletakkan harga pakej tersebut (kakcik ambil dari kaunter Hospital Al-Islam (klik untuk ke pautan) sendiri)...


Pakej Bersalin Normal.
Lain-lain pakej yang ditawarkan :



21 ulasan:

  1. saya bersalin di hosp kerajaan-2 org...kat swasta-2 org...
    yg bongsu-minta dioperate..huhhh melayang 4k..

    BalasPadam
  2. salam..baru sempat BW...wah semuanya TUNAI ye..

    BalasPadam
  3. menarik boleh rujuk..
    dekat dgn rumah saya je ni.
    berhadapan masjid kg baru kan kak chik?

    BalasPadam
  4. Kakcik, smlm susah betul sy nak masuk kotak komen Kakcik. Lmbt betul nak loading. Last2 hang mcm tu je. Huhuhu....

    Sy bersalin kat HKL je. Kena RM48. Hehehehe...

    BalasPadam
  5. menarik pakejnya, kalau ada rezeki nanti boleh ke sini ;)

    BalasPadam


  6. Salam Perkenalan dari KLPOS News Portal : www.klpos.com


    Blog anda sememangnya mempunyai daya tarikan tersendiri.

    Di harap dapat berkongsi maklumat bersama kami.

    Mohon jasa baik anda agar turut memberi ruang kepada KLPOS disenaraikan menerusi senarai blog pilihan di blog anda.

    Sekian. Jutaan Terima Kasih.

    BalasPadam
  7. bagus juga hospital macam nie..dah guna nama Al Islam
    masalah pesakit perempuan doktor yang check lelaki dapat dielakkan..

    BalasPadam
  8. mahal tp layanan bagus kan...bukan nak compare ngan hospital kerajaan but SA suarkan berdasarkan pengalaman lahirkan Dania dulu...serik..

    BalasPadam
  9. Kakak rasa ok rate itu kakcik sebab 9 tahun dulu terakhir kakak bersalin pun dah lebih dari figure itu.

    BalasPadam
  10. rate bersalin , baik normal, mahupun caesar di private hospital, mmg makin lama makin meningkat

    BalasPadam
  11. oh. hihi, baru angan-angan tapi macam mahal jugak ye....

    BalasPadam
  12. Wahh baik sungguh kak cik.. good info pada yang mencari package bersalin kan.. :)

    BalasPadam
  13. xplan lg nak bersalin kat mana....ongkoss ongkosss :p

    BalasPadam
  14. normal je dah 1k lebih hihihi... anak dua2 lahir di kerajaan aje. Tp nak jugak klik link tu tgok2 :)

    BalasPadam
  15. bersalin kat spital kerajaan .. yg tak berkenan dihati cuma kena redha la kalau yg nak check doc lelaki.. kalau islamic ble request doc wanita.. (dayah tak selesa la kalau lelaki yg check , seboleh bolehnya carik wanita jugak..)

    :)

    kalau dah takde pilihan sangat , redha la..

    BalasPadam
  16. pernah bersalin sekali di hospital swasta kat kuantan..lebih kurang la pakej dia..

    BalasPadam
  17. terima kasih. sangat berguna hik hik. untuk masa depan saya. memang teringin nak cuba hospital ni nanti. :)

    BalasPadam
  18. Pusat bersalin berisiko rendah (presint 8 fasa 4) Putrajaya cuma rm20 ;) jimat banyak oh... siap 1 bilik setiap ibu baru beranak :P

    BalasPadam
  19. Salam,

    Saya ada pengalaman melahirkan anak sulung di Al Islam Specialist Hospital melalui emergency czer sebab laluan tak bukak langsung. Saya start monthly checkup di situ sejak kandungan cecah 4 bulan. Salah satu sebab saya pilih hospital ni, adalah doktor nya perempuan, dan it is islamic way. maksudnya, aurat kita dititikberatkan, ibadah kita semasa sakit sentiasa dibantu, staff nurse yg tak pernah buat saya kecil hati atau kecewa, kemudahan di wad juga bagus. Sepanjang saya mengandung hinggalah bersalin, saya sangat2 berpuas hati dengan servis dan layanan pakar dan staff yang lain.

    Keseluruhan kos melahirkan anak saya dengan penginapan 3h2m, 4 bedded, emergency c-zer, lebih kurang RM6,500.(tak berapa ingat exact figure).

    saya juga merancang untuk melahirkan anak kedua di sana..

    BalasPadam
  20. blh tahan..tp sy bermasalah hadapi kesukaran mengandung..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.