Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 29 Disember 2012

Apa rancangan pagi ini?...

Kepada kawan-kawan yang akan menikmati cendol di bawah pokok pada petang ini, semoga rancangan berjalan lancar. Minum untuk kakcik sama, ya... :)


Cuaca di Seberang Jaya kelihatan sangat cerah pada pagi ini. Alhamdulillah.

20 ulasan:

  1. petang2 minum cendol memang best...... :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kakcik,
    cuaca macam cantik jaa di Shah Alam ari ni, In Shaa Allah. Pagi ni dok rumah, tengah hari nak tengok kawan bertunang! Kakcik bercuti ke mana pulak?

    BalasPadam
  3. selamat pagi kakcik..berapa lama ada kat sana?

    BalasPadam
  4. tak melangkah ke jiran sebelah, sg petani ke kakchik? gerai cendol yg popular kat sp ni, yang keluar kat jalan2 cari makan (bawah pokok)dah pindah ke gerai ada bumbung, ada dinding...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pagi ni kakcik merancang untuk masuk ke pulau... :)

      Padam
  5. wah best nya kakcik, lama dah tak gi seberang jaya, kena tunggu balik kampong dulu lah baru dpt makan cendol bawah pokok hee

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Kalau hotel ni kakcik punya, mesti seronok... Hehehe...

      Padam
  7. selamat bercuti cuti kakcik!tapi kan musim hujan ni kalau makan cendol macam kurang umphh...

    BalasPadam
  8. Salam kakcik,
    Dah sambut aniversary kat Seberang Jaya tu ? he he he

    BalasPadam
  9. wah.. makan cendol bawah pokok ceri ke Kakchik? terbaek tu..

    BalasPadam
  10. Kakcik jumpa bloger Makcikkantin kan nanti..kirim salam saya kat dia n family yea..

    BalasPadam
  11. take care kakak !

    saya duk rumah je kak ..
    baru balik pasar borong huhu

    BalasPadam
  12. Eeh kak cik ada cni....rietta dekat jew ngn sana...mgkin ptg nnti nk msk pulau jugak...

    BalasPadam
  13. pagi tadi ingat nk bawa anak2 jalan..sekali org datang utk tukar pintu..melepak je kat umah huhu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com