Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 17 November 2012

Langkawi aku datang...

Siapakah yang dapat kakcik temui di sana nanti agaknya, ya? :)

35 ulasan:

  1. Salam Sejahtera Kakcik,

    Selamat bercuti diLangkawi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Kak Nanie....

      Seperti biasa, sebenarnya saya hanya menemani suami yang ada kerja di sana. :)

      Padam
  2. utara musim panas sekarang...seronok nak jalan2..

    BalasPadam
  3. Wah kakcik nak pergi langkawi. Saya gerak ke sana isnin ni insyaAllah. Bercuti & balik kampung juga.. Selamat bercuti kakcik Seroja

    BalasPadam
  4. happy holiday..kalau saya,langkawi sinonim dengan pinggan mangkuk..

    BalasPadam
  5. selamat bercuti kakcik....saya masih blm berpeluang bercuti sepenuhnya sebab byk lagi kerja2 di sekolah yang perlu dibereskan......

    BalasPadam
  6. Kenal blogger Suri Solehah? Dia tinggal di Langkawi.
    Acik ERNA minggu lepas ke Langkawi, 2,3 orang blogger dia jumpa di sana.

    Yang pasti, cuti sekolah jer Langkwai barang mahal!

    BalasPadam
  7. best best... mestilah Mai kan..hehe

    BalasPadam
  8. Selamat Bercuti Kak Chik..jgn lupa buah tangan..hee~

    BalasPadam
  9. kalau saya pegi sana time yg sama makanya mak akan jumpa saya lah! Kuikuikui!

    BalasPadam
  10. sALAM kz

    sELAMAT BERCUTI, SERONOK melihat kebesaran Allah!

    BalasPadam
  11. Oh... kakcik nak cuti hujung bulan ini. Ramai teman blogger ada di sana kakcik.

    BalasPadam
  12. selamat bercuti n selamat bershopping kak

    BalasPadam
  13. Wah swonok bejalan. Tajuk pon cantik :)

    BalasPadam
  14. Bestnya, Kakcik.. Dah lama tak ke sana..

    BalasPadam
  15. selamat melancong.... bestnya dapat pi langkawi pulak... tiba2 teringat coklat DAIM la...

    BalasPadam
  16. Langkawi..bila agaknya aku dapat datang...

    Blogger nisah idham juga tinggal di sana..

    BalasPadam
  17. Selamat bercuti Kakcik..jgn lupa singgah di Idaman Suri Kakcik!!!

    BalasPadam
  18. en. suami otw ke sana hari ni kakcik tapi bukan naik flight lah.. atas urusan kerja.. ;)

    BalasPadam
  19. Saya juga akan ke langkawi nanti...tapi bulan 3 tahun depan :D

    BalasPadam
  20. as salam

    best nyew kak..boleh beli coklat:)

    BalasPadam
  21. jangan takut mandi kat Tasik Dayang Bunting tau...

    BalasPadam
  22. Bestnya kak nak berjalan pergi langkawi...

    BalasPadam
  23. Hj Ismail Group jangan di lupa! hihihih

    BalasPadam
  24. assalamualaikum kakcik...seronoknya nak pi Langkawi...:)

    BalasPadam
  25. selamat bercuti kak chik ;D
    take care.nway, ada sesuatu utk kak chik

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/jawapannya-ialah.html

    BalasPadam
  26. adeh! saya baru balik.. kalo idak bole kita reronda kat sana...ehehhehe

    BalasPadam
  27. alaaa... seronoknyerrr kk cik p Langkawi..
    Jgn lupa beli coklat Whittakers yerr... hehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.