Kawan-kawan kakcik

Rabu, 3 Oktober 2012

Membalas pesanan (sms) ikut kerajinan...

Bila terlebih rajin, jawapannya 'wokeyyy'
Bila rajin, jawapannya 'ok'
Bila kurang rajin, jawapannya 'k' saja.
hmmmmmmm.....



Hari ini hari Rabu, tulis sikit-sikit saja dulu. :)

18 ulasan:

  1. kurang daripa 'k' taka ada ke kakcik ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. K pun kena sebut sebagai 'kay' juga, kan?

      tak payah jawab terus le kot... :)

      Padam
  2. hehe. saya kadang2 'ok', 'okay', 'orait', 'roger'.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pernah tak jawab terus tak? Dengan anggapan pengirim sms itu dah faham... :)

      Padam
  3. Wahhh sms saya pun terakam tuu..

    Saya kalu rajin, ‘k’ jer. Kalu tak rajin, langsung tak jawab. Hahaha bleh gitu?

    BalasPadam
  4. haha nasib baik 'k' tu bermaksud okay...

    BalasPadam
  5. biasa dapat dari en. suami.. ;)
    kita dok taip pjg2 dia reply satu huruf je ---> K..
    tapi tu nasib baik dia nak balas hikhikhik...

    BalasPadam
  6. asben saya mmg suka balas sms 'K' saja.yg kita ni beriye la dok taip pjg berjela2 sudahnye dia jwb k saja .

    BalasPadam
  7. Jadilah. Janji berbalas ☺☺

    BalasPadam
  8. Tapi rata-rata org dah faham cara itu kakcik.

    BalasPadam
  9. 'ok' selalu jawab nie bila bos mesej..hehe

    BalasPadam
  10. Saya hanya jawab ringkas kalo saya merajuk dgn suami. Hahah. Kalo tidak, sengaja je dipanjangkan jadi 'ok baiklah' atau ada je perkataan lain belakang kat tu. Tapi ada masa yg mmg tak sempat nak jawab sbb tgh drive ke, nanti husband ingat saya merajuk padahal tak. Kalau sms yang saya mmg malas nak layan, saya tak jawab terus. Lagi kejam.

    BalasPadam
  11. kalau tak rajin langsung, tak bejawablah. anggap paham je hehe..

    BalasPadam
  12. biasa jawab ok je kalau ngan bos, xpun ok boss..kalau ngan suami mesti ada tambahan ayat belakang tu biarpun suami jawab ok saja hihi

    BalasPadam
  13. adik saya lagi malas..kita taip panjang2..dia jawab "k" je..
    hangin je kadang tu..haha..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com