Kawan-kawan kakcik

Rabu, 12 September 2012

Selagi masih ada Syawal...

Sebahagian hiasan pejabat bersebelahan (Bahagian Pentadbiran)  untuk jamuan esok (Khamis = 13/09/2012) ... 


Setahu kakcik, rumah yang tangganya begini adalah 'Rumah Melaka'

Siap ada lemang dan ketupat di bawah rumah. :)
Tengahari tadi jamuan di Bahagian Kewangan (tiada gambar sebab tak bawa kamera mahupun telefon bimbit).  Alhamdulillah, makan sekadarnya dan dapatlah menjimatkan duit yang dah tinggal sen ini...

11 ulasan:

  1. ye kak ..
    selagi ada syawal ..
    office saya ari jumaat nie buat jamuan raya kak huhuh ..
    cantik deco nie .. rasa kemeriahan raya tu

    BalasPadam
  2. beria-ia deco dia ye kak. off ella tahun ni tak buat pun.

    BalasPadam
  3. orang Malaysia selagi lom habis 30 Syawal mereka akan tetap beraya kan kak...

    BalasPadam
  4. apa salah nyer kakcik, setahun sekali je lah dia orang ni menjamu kita makan... heheheh... yang penting nyer jangan membazir udah...

    BalasPadam
  5. masak2 untuk jamuan raya selepas habis syawal pun dah jadi perkara biasa kat saya kakcik...haha...

    nampak sgt semakin hilang keberkatan masa, kan?

    BalasPadam
  6. Jangan kata selagi ada Syawal..., Dah habis Syawal pun masih ada lagi Pejabat/Rumah Terbuka...

    hahahhaa.. apa punya kemaruk raya laaa... melayu2 nih... hahahaha...

    BalasPadam
  7. Smlm g bhg kak cik nampak gerai-gerai bagai...ada jamuan raya rupanyer hari nie..x nampak lak deko kat sebelah lif tu kalu idak wajib ambik gambo di situ

    BalasPadam
  8. kreatif tang hiasan tu.. ;)
    menu pun mesti best2 kan kakcik..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.