Kawan-kawan kakcik

Khamis, 27 September 2012

Kursus di Gambang, Pahang ...

Pergi sajalah kakcik oiiii...


Agak-agak ada masa untuk 'bersukaria' tak?


42 ulasan:

  1. boleh pergi gambang water park sekali kan kak?..hehehe

    BalasPadam
  2. wah dikira kursus sambil bercuti gak tu :)

    BalasPadam
  3. sy pekerja swasta teringin merasa suasana kursus.

    BalasPadam
  4. kalo saya kat kuantan time tu, boleh jumpa kakcik insyA..

    BalasPadam
  5. Kakcik boleh singgah kat waterpark tu kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila balik nanti, kakcik kongsikan ceritanya. InsyaAllah. :)

      Padam
  6. mesti la kakcik, klu tak takkan buat kt sana kan.... hehe

    BalasPadam
  7. seronok gk dh bt kursus kt tmn tema gitu... lama dana tak kursus kt luar kl nih... rindu nyer

    BalasPadam
  8. Wahhh..kakcik ni rajin betul yea berkursus2 ni..n rajin kakcik g jalan2..nanti ada rezeki, satu hari nanti saya nak ikut la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak ikut kakcik? Tentu boleh... tapi tunggu Gee sihat dulu tau. :)

      Padam
  9. eemm.. ikut pengalaman.. takdan nak bersuka ria.. kecuali berkompromi dengan urusetia dan penceramah..

    BalasPadam
  10. psstt: kakcik.. dua tiga kali refresh.. ingatkan silap masuk link blog tadi.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saja buat kengkonon nak nampak blog ni suci sikit... ;-)

      Padam
  11. assalamualaikum kakcik...biasa nyer kalau berkursus memang x ada masa nak bersuka ria kan..;)

    BalasPadam
  12. abg mus boleh bawa sekali tak..

    mesti lagi best..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh, tapi kakcik memilih untuk naik bas dengan kawan-kawan je. Nanti kakcik boleh tidur. Kalau naik kereta sendiri, kakcik kena paksa diri kakcik berjaga. :)

      Padam
  13. mmg best la kak........

    kursus kat tempat cam tu..mesti tak bosan..

    tak sabar la nak tunggu akak cerita nanti..

    :)

    BalasPadam
  14. mesti adanya masa nak bersuka ria...pergi aja la kakcik..ekekeke

    BalasPadam
  15. seronoklah kakcik leh le lepak2 santai kat sana sekali sambil selam sambil minum air hehehe

    BalasPadam
  16. besuka ria dalam bilik aje la.. hehehe

    BalasPadam
  17. salam kak chik...sy hnya nmpak aktvt mkn minum jer..hehehe...jgn marah kakchik gurau2 jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kursus memang begitulah gayanya - 6 kali makan minum ... :)

      Padam
  18. kak !
    ada masa jumpe saya tak ??? ;))

    BalasPadam
  19. Bestnya kakcik,boleh pergi gambang waterpark....

    BalasPadam
  20. wah..seronoknya kak cik dpt gi gambng..

    BalasPadam
  21. bestnya kakcik..

    harap2 dia bagi enjoy kejap pun jadilah kan..da alang2 sampai ke sana..rugi pulak kalau tak dimanfaatkan..hehehe..

    BalasPadam
  22. wah! Nak ke Gambang ya kakcik. Best tu...tp kalau jadual sibuk, susah juga nak enjoy ya.

    BalasPadam
  23. Salam kenal Kakcik..

    Best juga dapat berkursus di resort tu kan, insyaAllah akan ada masa terluang untuk 'bersukaria' seketika..

    BalasPadam
  24. wah bestnya Kakcik...Gambang Resort tuh...sambil nyelam minum air la jwbnya :D

    BalasPadam
  25. kakcik,seronok berlibur di gambang tu,lepas kursus pergi terjun kolam pun kak tu...

    BalasPadam
  26. selalunya pegi kursus ni penat otak.. :p

    BalasPadam
  27. SELAMAT BERKURSUS KAKCIK..
    sediakan minyak angin ye..

    BalasPadam
  28. selamat berkursus, dpt makan free... hahahah... sabar je ek

    BalasPadam
  29. selamat berkursus..mcm xde je masa utk bersuka ria hehehe full schedule

    BalasPadam
  30. k.cik, jangan lupa bawak baju mandi... dah dekat dgn Gambang team park tu...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com