Kawan-kawan kakcik

Khamis, 13 September 2012

Apa khabar Alia Haryanie...

Kali terakhir Alia kemaskini blognya adalah pada
23/8/2012 lepas untuk mengucapkan Salam Aidil Fitri.
Selepas itu blognya sunyi sepi.  Beberapa hari lepas kakcik
ada menghantar pesanan ringkas (sms) tetapi tidak mendapat
jawapan dari Alia.  Semoga Alia berada dalam keadaan yang baik
sahaja, InsyaAllah.

Kepada yang sudi untuk membantu Alia, bolehlah menghulurkan sumbangan ke akaun beliau seperti berikut :

164034266923 Haryani Binti Mat Hussin (Maybank)


553104559018 Haryani Binti Mat Hussin (Maybank)

Mungkin sedikit bagi kita tapi besar maknanya bagi Alia dan anak-anak beliau.  Sama-sama juga kita doakan agar Allah SWT memberikan kekuatan dan kesihatan yang baik buat Alia.
Minggu depan mungkin kakcik akan masuk wad di Hospital Al-Islam. Untuk apa?
Buat masa ini biarlah kakcik rahsiakan dulu (eleh! macamlah ada orang nak tahu!)

Saja letak gambar peminat tegar nasi ini.  Kena ajar dia agar jadi prihatin
dengan kesusahan orang lain.  Jangan ingat nak isi perut sendiri saja.  Hehehe.

19 ulasan:

  1. Catatan Alia yg last kakak ada baca - sayu juga. Moga dia terus tabah.

    Adik makan tak toleh:)

    BalasPadam
  2. doakan yang baik2 aje untuk Alia ye!.. Kakcik pulak apa cerita, moga dipermudahkan semua urusan ye kakcik

    BalasPadam
  3. inshaallah

    moga dipermudahkan segalanya buat alia sekeluarga

    BalasPadam
  4. Kakcik ni. heheh. takpasal-pasal gmbr budak yang suka makan nasik tu terlibat sama. Kalau mak dia prihatin, anak insyaAllah akan mengikut.

    *kenapa pegi hospital?

    BalasPadam
  5. assalam kakcik..acik pun ternanti2kan khabar alya.
    apa pun sebabnya..semoga kak cik sihat.

    BalasPadam
  6. kenapa akk nk msk wad? sakit apa. ramai yg nak tahu kak..

    BalasPadam
  7. Moga kakcik sihat sihat, dan dipermudahkan urusan masa ke hospital nanti ya

    BalasPadam
  8. InsyaAllah kita doakan yg baik2 je. mak g hosp buat apa?

    BalasPadam
  9. itulah lienda pun tertunggu tunggu juga entry terbaru dari Alia,moga dia tabah.kak chik lienda doakan moga kak chik di bawah lindungannya.

    BalasPadam
  10. Moga kakcik cepat sihat, benih yang panggil campak kemana pun akan jadi pohon rimbun yang menyejukkan hati semua orang

    BalasPadam
  11. kakcik sakit kaki ker?
    kalau senang update perkembangan semasa ya kakcik..
    moga dipermudahkan segala urusan kakcik...

    BalasPadam
  12. makin sakit ker kaki kakcik tu....semoga tiada apa2 yg serius yer kak...

    BalasPadam
  13. Yea la kakcik, saya pun dok tertanya2 cmana citanya kak Alia tu..InsyAllah today nak menyumbang bagi pihak Gee untuk kak Alia..Sesiapa yg dapat berhubung ngan Kak Alia tolong sampaikan salam me n Gee yea..

    Yang kakcik nak masuk wad ni kenapa kakcik?..Why? cer cita..

    BalasPadam
  14. semoga dia tabah menghadapi dugaan

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum,
    Semoga semuanya selamat ya kakcik

    BalasPadam
  16. salam kak
    semoga alia tetap diberikan kesihatan
    sayu aje
    sama je penderitaan dia dan abil-gee kan
    saya ada juga ke blog dia huhuh

    BalasPadam
  17. Moga kak Alia kuat dalam melawan penyakitnya itu..
    Buat kakcik, moga urusan dipermudahkanNYA..

    psstt: chef hubby sakit mata & pinggang.. masuk hari ni dah 4 hari mc.. pagi tadi nampak macam dah ok sikit..

    BalasPadam
  18. Salam kakcik. saya juga selalu follow blog kakcik & blog alia haryanie. mmg tertanya-tanya apa berita dan keadaan dia skrg ni.Moga Alia dlm lindunganNya.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.