Kawan-kawan kakcik

Ahad, 5 Ogos 2012

Sessi 'buang minyak kereta' di Kenanga Wholesale City...

Sudah setinggi ini, belum jumpa ruang kosong untuk meletak kereta.

Aras 12 - PENUH! (Sebenarnya, tempat letak kenderaan hanya bermula
dari Aras 8. Sebelumnya hanya 'jalan untuk naik dan turun'.

Selepas setengah jam, jom kita balik sajalah...

Agaknya adakah pemilik kereta itu tidak akan marah andai kereta
lain diletak begitu dan menghalang laluannya? Atau dia hanya akan

berkata 'aku peduli apa, janji aku sendiri senang'.

22 ulasan:

  1. agaknya ramai org nk shopping raya maklumlah next week minggu nk blk kg plak kan...tp tmpt ni kat mana ye KC..

    BalasPadam
  2. teringin gak nk gi sini
    mungkin lepas rya kot hehe
    ssh klau xde parkir ni

    BalasPadam
  3. minggu ni mana tempat shopping giler sesak kan..

    BalasPadam
  4. kat sini pon ramai cakap pasal kenanga ni.. nak terjah jgk satu hari nanti.. murah gila kan orang kata harga nya..

    BalasPadam
  5. di mana2 parking penuh
    semua org keluar shopping kot

    BalasPadam
  6. Alaa...nie yg ngeri nk kuar malm nie....errr nek moto kang kena marah,..rietta xsuka bila parking penuh....

    BalasPadam
  7. oh...yg baru tu eh kak cik...?

    baru teringat...jenuh pikir tadi kat mana...

    opismate dayah ada pergi weekdays mgu lepas tapi dia tak cerita pulak pasal parking..yg dia dok leka cerita murah beg baju cantik murah cantik murah kasut banyak..hehe...

    BalasPadam
  8. besar giler tempatnya kan mak? isk, baik pegi luar peak hour kan?

    BalasPadam
  9. Tak sangka boleh penuh tempat parking. Mungkin orang ramai ambil peluang buat bershopping atau buat persiapan untuk hari raya..

    BalasPadam
  10. ramai dah start bershopping raya kan

    BalasPadam
  11. kakcik kat sini nak masuk senang, nak keluar parking memang siksa. sape pakai keta manual - kalau sayalah, ngeri! dah 2x pergi 2-2 pun sesak nak turun.

    BalasPadam
  12. betuller kakcik.. rasa buang minyak je..
    kalau ai pun, confirm pusing balik rumah je..

    BalasPadam
  13. salam kenal kakcik.
    kenanga ni dulu2 tahun 90an, kedai2 biasa je. memang saya ambil stok baju jualan kat sana. tapi sekarang memang penjual baju ramai & baju import dari Indonesia terlalu banyak so tak pernah jejak kaki lagi ke sana.

    BalasPadam
  14. ramai kawan kl pergi kenanga wholesale nie ..
    banyak juga pilihan
    katanya rambang mata ;)

    aah lah kakcik kalau ada pemandu x sabar .. mauu dilanggar nye keter tuu hhuhu

    BalasPadam
  15. Takde rezeki nak jumpa Parking ;)
    Kalau dah lama mmg balik je lah jawabnya :)

    BalasPadam
  16. saya masih x sempat nak sopping... semalam cuba le p sacc mall, bawa 3 anak,.. br jalan2 sikit malas dah nak teruskan sebab x dapat nak memilih bila anak2 kecik ikut, cuma singgah kat the kidz dan alamin kids beli baju dia orang, baju mak dia nanti la dulu... tunggu lelong kot...

    BalasPadam
  17. Sekarang ni mana2 pergi pun ramai org..tpt letak kereta jangan citer.. Mmg penuh..kene tawaf byk kali baru dpt tempat..

    BalasPadam
  18. Saya pun dekat, tapi belum pernah lagi sampai ke situ.

    BalasPadam
  19. sabar kak...


    next week gi pukul sembilan pagi

    BalasPadam
  20. alahai... dah start dah jem sana-sini, org penuh sana sini...

    BalasPadam
  21. ramai kengkwn kat sini dah sibuk bercerita pasal wholesale city ni.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.