Kawan-kawan kakcik

Selasa, 14 Ogos 2012

Kasut raya?...

Jujurnya, kakcik tak berminat pun dengan kasut (kakcik sebut kasut)
ini.  Suami yang suruh beli.  Nampak cantik tapi macam tak sesuai
dengan kaki kakcik.  Bukanlah kasut untuk Hari Raya tapi untuk
belasahan sehari-hari. 

Terasa bagai berada di awang-awangan.  Nak tidur tapi mata tak mahu lelap.  Nikmat yang ditarik sedikit demi sedikit tanpa disedari dan masih tidak tahu mensyukuri apa yang selama ini didapati. :(

39 ulasan:

  1. semoga kakxhik diberikan kesihatan yg baik...

    BalasPadam
  2. Cantik je kak cik. Selamat hari raya maaf zahir batin.

    BalasPadam
  3. assalamualaikum kakcik...saya suka warna coklat....tp suami selalu jer duk perli2 saya katanyer jiwa saya nie dh tua..:-(

    BalasPadam
  4. kasut tu cantik kakcik...

    tapi saya semenjak dah kawen ni kakcik.. takder beli kasut raya.. mana kasut yang ada beli sebelum raya tulah kasut raya.. hehehe... terlebihkan anak2.. sampai lupa diri sendiri pulak...

    BalasPadam
  5. taste saya pun tak sma ngan en.hb :)

    moga kakcik sihat ye

    BalasPadam
  6. kasut gitu senang keluar masuk rumah masa raya nanti Kak!
    :)

    BalasPadam
  7. suria lagi suka pakai sandal..kat opis jer guna high heel

    BalasPadam
  8. Saya pun suka jenis yg sarung separuh mcm ni kakcik..senang dan kaki selesa jer

    BalasPadam
  9. mungkin mule2 kakcik tak suke tp bile dh pakai n rasa selesa kakcik jth cinta...

    BalasPadam
  10. As salam kakcik,

    Moga kakcik diberikan kesihatan yg baik... ameen ya RAB... Cantik Marya tgk kasut tu... selesa dipakai... teringat kat mak :(

    BalasPadam
  11. saya kasut raya dah bawak p keje dah :)

    semoga kakcik diberi kesihatan yang baik. amin... :)

    BalasPadam
  12. Semoga kak chik segera sembuh....

    Selamat hari Raya Kak chik

    BalasPadam
  13. hehhee kasut baru, baru semangat itu mariii hehehhe

    BalasPadam
  14. mak punya ke???
    acu ingat ayah bob yang punya :D

    BalasPadam
  15. guna yg lama je sbb masih elok.. pakai dgn baju kurung je.. hehe...

    BalasPadam
  16. salam....

    semoga kakchik sentiasa sihat sejahtera hendaknya..

    BalasPadam
  17. Ok la tu kakcik, kasut belasahan pun namanyaa..

    BalasPadam
  18. tak pa lah kakcik..abg bob dah suruh beli, beli aja..

    jangan lupa mintak abg bob belikan pulak kasut raya yg tepati taste kakcik pulak tau! ahahaha

    BalasPadam
  19. Nampak selesalah kalau macam tu kakcik.. untung suami kakcik perihatin. Kalau suami kakak dia buat tak tahu pun kalau kakak tak beli..

    Kata anak kakak kalau perut lapar susah nak tidur...

    BalasPadam
  20. cantik kasut raya kak,
    kite tadak kasut raya,
    kasut basahan dh banyak dh.. heheheh
    dh kena warning stop dlu.. ;-p

    BalasPadam
  21. moga kakcik cepat sembuh... ni mesti makan pelam banyak sangat ni.. (ada lagi ke? hihihi)

    BalasPadam
  22. cantik je kasut tu kak.sy xde kasut baru lagi. tak sempat nak shopping.

    BalasPadam
  23. lawa la kakcik.. simple and nice.. saya lom ada lagi kasut raya.. pakai yang ada ni jek..

    BalasPadam
  24. selesa ni kalo pakai nie kak chik

    Eid Mubarak :-)

    BalasPadam
  25. Zana pun beli kasut belasahan sb senang nak turun naik kapal nnti. High hill ada bwh katil kt kampong, pakai yg tu je....
    Selamat hari raya kakcik, kimsalam abg ye n semua. Maaf sekiranya sepanjang perkenalan kita ada kata2 yg menyinggong hati kakcik.

    BalasPadam
  26. xbli kasut raya tahun ni mak...fendy ckp kasut byk2 dlm boot kete tu sape nk pakai? :p

    BalasPadam
  27. cantik n simple. saya pun ada beli satu gak.....mengalahkan anak2 le pulak...hehehehehe

    BalasPadam
  28. KA beli kasut ikut keselesaan kdg satu kasut tu leh pakai sikit punya lama tau!

    BalasPadam
  29. baju raya tak ada lagi, kasut lagilah ...huhu. nmpk gayanya kena cari baju ready madelah ..

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum my dear kakCikS:)

    Ok tu kakcikS...
    :)
    tinie pakai yang lama jee..huhuhu

    BalasPadam
  31. salam kakcik..kalau Nekcik memang suka jeni camni....selesaMaaf dan keamounan di hari raya ini andai terkasar bahasa sepanjang persahabatan kita di alam maya ini!!semuga sentiasa diberi nikmat kesihatan untuk Kakcik!! Insyaallah

    BalasPadam
  32. takpe kakchik...kalu abg suh beli tu maknanya cantik la di mata dia...kan..kan..

    BalasPadam
  33. moga segera sembuh..sedih..kakcik masih tak sihat rupanya..

    raya kat mana tahun ni kakcik?

    BalasPadam
  34. taste orang tua tak sama dengan orang muda. taste suami selalunya tak sama dengan taste isteri.

    redhai saja selagi bahagia.

    BalasPadam
  35. Kak Cik suami dah suruh beli terimalah seadanya, Aina kalau jalan2 dengan Pak Tuan mesti semua dia pilih...Aina angguk je walaupun kekadang bayo sendiri...hehehee...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.