Kawan-kawan kakcik

Selasa, 28 Ogos 2012

Jemputan ke Majlis Perkahwinan...

Jangan sampai jadi lebai malang, sudahlah... (ada tak yang tak tahu tentang kisah Lebai Malang?  Lebai yang menerima beberapa jemputan serentak, tetapi dek kerana tak tahu yang mana hendak didahulukan, akhirnya terlepas untuk menikmati makanan di semua jemputan...)


Rasanya ada lagi yang belum tersenarai, termasuklah perkahwinan anak
kepada sepupu kakcik di Shah Alam.  Jemputan ke UKM, Bangi itu adalah
majlis perkahwinan blogger Afasz.  Ada sesiapakah yang akan pergi nanti?

Bila ditinggalkan bersendirian dalam kereta, mulalah kakcik gatal tangan
nak merakam gambar yang entah apa-apa.  Gambar bangunan ini entah
sudah berapa kali dirakam oleh lensa kamera kakcik.

19 ulasan:

  1. banyak dapat buah tangan tu nanti kak!!

    gigi dah ok dah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, hari ini dah banyak kurangnya sakit gigi kakcik tu. :)

      Padam
  2. Salam kakcik,
    InsyaAllah LF dan isteri akan hadir di UKM tu. Kita jumpa kat sana kakcik. Nanti LF call kakcik beritahu masa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah Dato'. Harapnya kita dapat berjumpa nanti. :)

      Padam
  3. WAHH BERDERET JEMPUTANNYA KAK, alahai dah taip baru sedar capslock pulak hihihiih

    BalasPadam
  4. Selamat pagi kak Cik...
    seronoknya dapat jalan2 lagi, memenuhi undangan dan jumpa teman2....tentu suasana raya masih terasakan Kak Cik!

    BalasPadam
  5. Salam,

    Wah...

    September ni mmg banyak...jemputan kahwin...
    seronoknye dpt rasa nasi minyak :)

    BalasPadam
  6. bila dah banyak jemputan nie .. memang konperm akan terlepas pandang kan akk .. keke
    tu lom jamuan dlm sehari ada 2-3 buah rumah ;)

    BalasPadam
  7. seronok snap2 gambor nie kak cik.. wpun sy x der camera canggih.. kamera phone pun jadik... ihihihi :)

    BalasPadam
  8. kakcik..macma best jer kalau dapat pergi majlis kenduri blogger tu :)

    BalasPadam
  9. haah...rietta pown byk jmputan....kena susun jadual nie...

    BalasPadam
  10. saya pun tengah pening ni, KakCik, hehe

    BalasPadam
  11. jemputan..so far sy lum ada hehe


    kalau sengsorang dlm keta sy suka berangan hehe

    BalasPadam
  12. 15 Sept tu mmg ramai yg kahwin ....adik ipar saya pun kahwin tarikh tu nanti, Insya allah

    BalasPadam
  13. wah... bagus la kak siap buat memo tulis kat whiteboard tu....

    BalasPadam
  14. best nyer. nape x de org jemput sy pun... hahahah...

    BalasPadam
  15. tu belum masuk bab jemputan 'open house'..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com