Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 11 Ogos 2012

BHB 4794 - milik siapakah kancil ini?...

Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) dengan kesesakan adalah
ibarat 'isi dengan kuku'...

Menghampiri susur masuk ke Jalan Bunga Raya / Taman Kencana.
Nampak tak kereta kancil putih itu?

Sudah lebihkurang seminggu ia tersadai di situ.  Milik siapakah agaknya ia?

14 ulasan:

  1. call rakan cop kak!

    kot kot dah reput empunya nya kat dalam tu

    BalasPadam
  2. kadang2 di sebabkan tersadai kat tepi cam gitu pun boleh menyebabkan kesesakan lalulintas

    BalasPadam
  3. apesei le dia tak tarik kete dia tu masuk bengkel..adehh

    BalasPadam
  4. ye ke. keta curi pastu kena tinggal kot.

    BalasPadam
  5. Eh, cuak juga ye.. Polis tak ronda ke? Takkan tak perasan..

    BalasPadam
  6. tak kan le polis trafik x buat apa2 tindakan kan

    BalasPadam
  7. dah seminggu kat situ takkan la traffic tak perasan.. dorang kan selalu round sekarang ni

    BalasPadam
  8. rosak la tu.. empunya kereta nak bayar tow truck x mampu lagi kot sebab bajet nak raya je yg ada.

    BalasPadam
  9. kalau BMW baru, agaknya dah lama kena angkut.

    BalasPadam
  10. pelik tu, takkan la polis peronda tak perasan pasal keta tu

    BalasPadam
  11. seminggu? laaa...tak sayang kete ke? ntah2 owner nya kena culik tak??? errrr

    BalasPadam
  12. La hai.. seminggu ke.. Lama tu.. Kenapalah agaknya ye.. Tertanya2 pula..

    BalasPadam
  13. alamaaaak, kakchik..! kancil saya laaaa...
    hehe... sape la tuan punya kancil ni.... habis minyak kot...

    BalasPadam
  14. lamanya.. seminggu? takkan polis atau JPJ tak buat apa2. misteri..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.