Kawan-kawan kakcik

Ahad, 8 Julai 2012

Bila telefon lebih pintar dari pengguna...


Ingatkan dengan senang hati menggunakan wifi percuma.  Rupa-rupanya tersilap guna wifi berbayar.  Tahu-tahu dalam masa dua jam, lebih RM100 terpaksa dibayar nanti! Itu belum masuk lagi bil panggilan dan sms!

Kepada semua yang sudi menyertai bloglist Kakcik Seroja, kakcik ucapkan ribuan terima kasih atas kesudian anda.  InsyaAllah, kakcik akan menyenaraikan bloglist baru itu dalam masa kurang dari dua minggu lagi.  

notataksiapatanya : badan adalah tersangat lesu sekarang. Balik dari Alor Setar tadi, tiba di LCCT jam 9.30pagi dijemput oleh Along.  Balik ke rumah untuk salin pakaian dan terus ke jemputan kenduri.  Badan agak menggigil dan perlukan sedutan ventolin...

15 ulasan:

  1. kakcik ke yg guna wifi berbayar tu?byk tul bilnye.Ni mesti guna masa dok hotel kat alor star.Take rest ye kakcik.

    BalasPadam
  2. alahai byk tu akak. saya tak sempat nak jumpa kak cik jugak. 2 hari kat kampung.

    BalasPadam
  3. Salam kakcik ! pernah juga terkena tau2 prpaid abis dah, neway take care ye kakcik!

    BalasPadam
  4. banyaknya....bahaya betul kalau menginap di hotel...huhuhu

    BalasPadam
  5. Anak makchaq bila ambik ventolin pulak badan jadi menggigil..
    bil tel makchaq pun kadang2 tingi betul

    BalasPadam
  6. alahai kakcik. Silap setting ke? Yus pun pernah macam ni, ingat guna yg percuma, sekali terguna yang berbayar. Tak boleh buat apalah kan, kena keluar duitlah nampaknya..huhu

    BalasPadam
  7. Sebab tu dah serik guna line... Sekarang beli hp saja, dan bukn yg kontrak2.. Sangat2 tak masuk akl dibuatnya... Huhu

    BalasPadam
  8. sedutan ventolin tu untuk apa kakcik..?..maafla saya bertanya..hehehe..

    apa2pun mudah2an kakcik sihat & ceria hendaknya..dah balik jalan jauh kena optimumkan masa rehat..

    BalasPadam
  9. bawak2 rehat la ya...mlm ni tido puas2....

    BalasPadam
  10. loorr... eh eh kena check jgk ni..

    BalasPadam
  11. ada gak wifi berbayar eks... mmg habis la kannnn...

    BalasPadam
  12. saya guna upload gambar kat fb pastu bill sampai RM128 macam tu..pitamss..banyak sgt data dia charge.

    BalasPadam
  13. semoga kakcik beransur sembuh.....rehat rehat kan diri ye.

    BalasPadam
  14. Tiru macam saya dah letih keluar odstation, beri peluang PA cun hee,

    BalasPadam
  15. Salam Kakcik,
    ohhh apa yg percuma apa yg berbayor? Bahaya nih!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.