Kawan-kawan kakcik

Khamis, 5 Julai 2012

Apa yang kita lihat dan tafsirkan...

... kadangkala terlalu jauh dari kenyataannya.

Apakah yang anda nampak dan fikir?

21 ulasan:

  1. teh o ais ye kakcik? sedapnyeee

    BalasPadam
  2. salam kakchik
    lama dah ummu tak ke sini meninggalkan jejak.
    rasanya macam kuih dibungkus dalam plastik,kut kak?
    ape erk?

    BalasPadam
  3. tak dak ilmu meresap lagi ....

    meja ....

    BalasPadam
  4. Pagi-pagi kakcik dah nak test mata kakak. Kabur tak boleh agak kakcik..

    BalasPadam
  5. Assalam..
    Ni mcm gambar kuih je kan...ada asap mungkin dr cawan kopi berdekatan...hahaa hentam saje ni ;-)

    BalasPadam
  6. tak boleh agak la kakcik,lemau sikit pagi2 ni

    BalasPadam
  7. makchaq kalau gambag macam ni, sure pasai makchaq tersalah snap gambaq meja/kerusi etc

    BalasPadam
  8. adehhhhhhh!~ lap cermin mata tiga-empat kali pun
    tetap tak tau apa kah benda nya itewww!

    kueh kakcik sarapan tadikah???

    BalasPadam
  9. gambar kabur tak sure apa benda
    tapi nampak macam benda tu dalam cermin

    BalasPadam
  10. wawawa..
    kalau dayah update gambar cam nih kat blog dayah
    mesti takde org nak komen ..
    hehehe..
    ~byk org syg kak cik~

    ;)

    BalasPadam
  11. xleh nak teka .. but teringatkan kat menu pagi jek!

    BalasPadam
  12. saya nampak cokelat atas kek jer. hehehe

    BalasPadam
  13. betul kak chik.. ramai sgt suke buat assumption & judgement hanya dari observation...sedangkan tak tau cite yang betul, tanak kenal betul2....errr... tak tau nak teka ape tu...heheh

    BalasPadam
  14. 1st impression sy, mcm sup ketam dan sirip yu.Hahahahah! Peh, mewah betul tekaan sy kan Kakcik?

    BalasPadam
  15. sy bygkan kete myvi kuning sy yg dah kotor. hahaha... cmni la rupanya.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.