Kawan-kawan kakcik

Rabu, 6 Jun 2012

Wajah gembira, tapi akhirnya...

Ini baru nak bergerak ke Pulau Gaya.

Akhirnya tercapai juga impian suami kakcik untuk meninjau secara dekat kehidupan penduduk Pulau Gaya. Syukur kepada Allah SWT yang menemukan kakcik dengan Zana.  Kebetulan, suami Zana iaitu Cikgu Fahmi mengajar di pulau tersebut.

Gambar dari blog Zana (kakcik ambil tanpa izin).  Perasan tak pakaian
yang kakcik pakai tu?  Macam tak ada pakaian lain kan?
 (memang tak ada pun). Sama dengan pakaian yang kakcik
pakai sewaktu pergi ke Pulau Sapi bulan lepas!
Untuk kisah selanjutnya, bolehlah baca di blog Zana INI.  Kakcik ingat nak sambung cerita beserta gambar, tapi kabel kamera kakcik tertinggal di rumah.  Esok-esoklah kakcik sambung ceritanya, ya? :)

20 ulasan:

  1. Bestnya kak cik jenjalan ye..lynn jalan dalam ofis nie je lah..kalau nak jalan jauh sikit kena pegi mahkamah..huhu..ala..takpelah..lynn pun kadang perasan..nape la tak banyak blouse time jenjalan..huhu..

    BalasPadam
  2. Pertemuan kakcik dgn zana ada dia ceritakan. Mangga besar kakcik pun ada publish dalam N3 dia tau...

    Panjanglah langkah bila ada kenalan dis ana...

    BalasPadam
  3. rajin mak jenjalan~~jeles ah~~

    BalasPadam
  4. kalau dah suka dgn baju tu
    mmg baju tu saje yg kita nmpak
    dlm almari kan..hik3

    BalasPadam
  5. Heee~ Bestnya dpt jumpa Kak Zana sane. Kakcik singgah umah Kak Zana tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Singgah sekejap sebelum balik. Nanti kakcik ceritakan. :)

      Padam
  6. Salam KC

    Nanti cerita lebih ya, tentu seronok kat pulau tukan?

    BalasPadam
  7. bestnyer jln2 ke sana kakcik... msti banyak gamabr dpt kan... nk tau gk kehidupan di pulau gaya tu

    BalasPadam
  8. waaa.. brjalan jalan ye.. =)
    ceria je mukak kakcik..
    muka suami kakcik memang tak dinafikan.. memang sentiasa ceria! =)

    BalasPadam
  9. apa yg best kat pulau gaya mak?
    citelah!

    BalasPadam
  10. eh, tak kisah la mak pakai baju warna ape pun..haha yang penting dpt jumpa mak! excited ni!

    BalasPadam
  11. mmg terserlah kepuasan..bessnyer cuti2 malaysia

    BalasPadam
  12. seronok dapat keuarga berjalan jalan dan beriang ria bersama sama kan?

    BalasPadam
  13. wahhh, bertemu rakan-rakan erat ukhuwah. bestnye dapat jenjalan.

    BalasPadam
  14. seronoknyer kakcik! ... sesekali kena pg jejalan jga release2 tension

    BalasPadam
  15. Pulau Gaya-best ever pulau setakat ni yg pernah saya pergi.

    BalasPadam
  16. wah..bestnya jalan2..

    tak sabor nak dgr cerita2 kakcik pulak..
    jgn lupa upload gambor nanti..

    BalasPadam
  17. sungguh berGaya nak ke Pulau Gaya.

    chop..
    nak gugel pasal Pulau Gaya sat..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.