Kawan-kawan kakcik

Rabu, 20 Jun 2012

Syhhh... mak saya tengah kursus tu...

Tak tahulah mak tengah khusyuk atau tengah mengantuk!

20 ulasan:

  1. hehehehe...
    ma kursus kat mana tu??
    kalau ngantuk layan blog ma..kompem segar mata tu =)

    BalasPadam
  2. tgk pipi dia je.. amboiii, boolat!!

    BalasPadam
  3. hai BS! petang ni main bola tak? :D

    BalasPadam
  4. kusus apa kak? geramnya nengok pipi anak akak ni..cam nak gigit jer

    BalasPadam
  5. Ngantuk pun tak pe.. nampak along kat belakang tengah ambik note tu.. ape2 refer kat dia..

    Pipi gebu

    BalasPadam
  6. Dua2 nampak macam kusyuk rupanya terhangguk2 terlelap.

    BalasPadam
  7. dah lama tak cubit pipi budak gebu camtu hahahaha

    BalasPadam
  8. Adik macam tahu aje mak mengantuk...

    BalasPadam
  9. Pipi awak tu! Rs nak cubittt! Cubittt!

    BalasPadam
  10. kalau saya bab2 mendengar tak buat apa memang jadi mengantuk..hehe..selamat berkursus kakcik..

    BalasPadam
  11. saya kalau kursus pun konfem mengantuk. terlebih kusyuk? hehehe.

    BalasPadam
  12. tak tk de kursus2 dah dalam hidup saya ni.. hee

    BalasPadam
  13. mbam2 la pipi awak..cubit sikit blh..

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. selalunye mengantuk.. tu sayalah.. hehe

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com