Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Mei 2012

Integrasi Nasional - kali ini peserta dari Sabah dan Sarawak ke Terengganu dan Kelantan...

Ketibaan para peserta dari Sabah.

Suamiku itu kalau dengan perempuan, bukan main lagi dia... hehehe...

Antara para peserta dari Sarawak.

Bas yang membawa mereka dari KLIA ke Pantai Timur.
Semoga semua peserta akan berpuas hati dan bergembira dengan program ini.  Semoga juga ada faedah yang akan mereka dapati nanti dan bukan sekadar untuk bersukaria.  InsyaAllah.



16 ulasan:

  1. tapi kakcik tak jeles kan dengan abang...
    bagus bagus bagus...heheheh!

    BalasPadam
  2. ohhh ingat mak pergi bcuti lagi ke sabah sana..
    ke pantai timur pulak mak? tc :)

    BalasPadam
  3. ala mak...ayah tu mmg peramah lah..hihihi~

    BalasPadam
  4. Hah! Esok Kakcik get ready nak ke sane kan?

    BalasPadam
  5. Salam sejahtera KC

    KC dan suami terlibat jadi tulang belakang?
    Seronok tgk KC memanjangkan ukwah sana sini. Tabiklah...

    BalasPadam
  6. kirim akok pasar cik siti kakcik!! hehehe..gurau je..

    BalasPadam
  7. Suami kakcik kena ramah kalau tak program tak menjadi atau bimbang mereka kata tulang belakang program sombong...

    BalasPadam
  8. Lelaki dan perempuan umpama cas negatif+positif sentiasa menarik...tapi kita lebih tahu siapa suami kita so tak der jelez2kan kak cik...hehehee...

    BalasPadam
  9. Ramai fomfuan tuuu....
    Besnya lah kalau dpt ikut (^____^)

    BalasPadam
  10. sukanya dapat jenjalan menimba pengalaman dan kawan, hihi.

    BalasPadam
  11. Pergi Kelantan untuk program ni la ye..
    rajin kakcik & suami jadi sukarelawan..

    BalasPadam
  12. mesti diorang semua seronok dapat layan macam tu kan...

    BalasPadam
  13. eh!!ada bunyi2 macam cemburu je tu kakcik..
    hahahah

    BalasPadam
  14. ahahahhaa...tgk caption akak pasal abg Mus tu, teringat nak 'jemput Abg Mus join group FB' :)

    BalasPadam
  15. abang mus yang ramah tamah dan sporting..hehehe..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.