Kawan-kawan kakcik

Isnin, 21 Mei 2012

24 hingga 27/5...


... InsyaAllah akan berada di Kota Bharu dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya ...

Sekali lagi, hanya sebagai peneman suami.  Itupun selagi beliau
memerlukan kakcik menjadi penemannya.


16 ulasan:

  1. Jaga diri ye kak. tak dpt dtg gathering semlm. ada hal lain ella semlm kak.

    BalasPadam
  2. jangan lupa makan nasi kerabu,nasi dagang...beli serunding daging..boleh simpan utk raya nanti..:)

    BalasPadam
  3. sambil myelam mnum air..saya pn suka je ikot asben mana pgi pun kiki..have a safe trip kakcik..

    BalasPadam
  4. cuti-cuti malaysia kak chik.happy holiday.....

    BalasPadam
  5. selamat pagi kakcik,
    wah seronoknya gi jalan2...kalau saya pun suka jugak tu...

    BalasPadam
  6. selamat bercuti mak!!
    nak kopok sira kelate boleh?? hehehee

    BalasPadam
  7. bestnye kak, jadi peneman sambil jalan2 cuci mata, happy holiday kak cik

    BalasPadam
  8. bang, lepas ni ajak saya je teman... saya boleh tolong drive!

    BalasPadam
  9. Insya-Allah akan menjadi peneman sehingga akhir hayat kakcik. Kaka doakan... selamat pergi dan balik

    BalasPadam
  10. New. Pasifi hotel tingkt sstu, no lima persiaran 135

    BalasPadam
  11. best kan dapat jalan2 berdua ngan je ngan hasben, bila anak2 dah besar..lama lagi saya kena tunggu giliran saya.. hee..


    p/s: uncle gedek, kena jadi teman drive dan teman tidor abang bob sekali.. ada beranii..kekeke..

    BalasPadam
  12. Sallam Kakcik,

    Selamat bercuti kakcik...
    Selamat pergi dan selamat kembali.

    BalasPadam
  13. Abg Mus, semalam kan kita dah borak2, kalau kakcik boring asyik gi KK, saya pun boleh tolong temankan! ( sama macam uncle Gedek..ahahaha)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.