Kawan-kawan kakcik

Ahad, 20 Mei 2012

20/05/2012 - berkelah di Tasik Cempaka, Bangi - kawan-kawan nak bawa apa?

Rentetan dari catatan INI ...

Di Seksyen 8, Bandar Baru Bangi



Sebenarnya, kakcik sendiri tak pernah sampai ke tasik itu.  Silap-silap, boleh sesat barattimurutaraselatan nanti.  Eh! boleh mandi-manda ke kat situ?

Kakcik ingat sebagai orang yang tak pandai memasak, kakcik akan bawa tikar dan air minuman sahaja.  Boleh begitu?  InsyaAllah, kakcik akan bawa juga juadah hasil tunjuk-tunjuk!

Berapa ramai agaknya yang sudi turut serta, ya? Setakat nak berkelah, tak perlu memohon permit kan?


44 ulasan:

  1. maaf x dpt menghadirkan diri sbb ada seminar...
    enjoy ur day!

    BalasPadam
  2. hahahaha..kelako la ma ni...
    ma..suh bangchik wat kek la =)

    BalasPadam
  3. eh ape ni mak? ada aktiviti apa? bila?

    BalasPadam
  4. mesti sedap2 menu hari tu kan kakcik...:) seronok berkelah ramai2 ni...

    BalasPadam
  5. program 'tertutup' ke ni kakcik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. PCL - terbuka untuk semua blogger yang ingin turut serta. Acara makan2 macam biasa je, cuma kali ini kita buat di tepi tasik. :)

      Padam
  6. Selamat berkhemah.. Ehh berkelah ye kakcik :)

    BalasPadam
  7. siapa yg dah confirm dtg kakcik? saya pun tak tau tasik tu kat mana! ahaha

    BalasPadam
  8. sya tak tahu jalan lagilah sesat barat..tengok masa enpakwe, kalau dia berkelapangan

    BalasPadam
  9. Kakak tengok dari jauh ajelah kakcik..

    BalasPadam
  10. hmm. saya tahu tapi nak tunjuk tak reti.. payah jugak ye.. seksyen berapa pun saya tak tau.. nampaknya kena war war kan no teppon dr.hanie, sebab dekat ngan umah dia, sesapa yang tersasar boleh cntact dia mintak tunjuk jalan.

    ok hanie??

    BalasPadam
  11. Salam,
    InsyaAllah LF dan isteri akan hadir.

    BalasPadam
  12. Assalam, pernah dgr sesat barat tu

    BalasPadam
  13. Kakcik, seronoknya klu dpt join. Tp sy dah ade rancangan lain. Hrpnye pas nie, if ade perjumpaan lagi...sy dpt serta.

    BalasPadam
  14. Selalu juga pergi situ bawa ammar main2 time hubby qema balik awal, situ xblh mandi la kakcik, mandi dalam toilet blh la kot hihi insyaAllah kalau suami xde hal qema pergi:)

    BalasPadam
  15. kalau dekat nak gak join.Selamat berkelah utk rakan2 yg dpt hadir nnt.

    BalasPadam
  16. Salam Kakcik,
    jangan pakai T-Shirt kuning sudah yaa...kang tak pasai-pasai!

    BalasPadam
  17. errr...saya takmau ckp menu sebab nanti sokmo akan tertukar. heheh.

    BalasPadam
  18. ala..best nya..piknik ramai-ramai...mesti meriah lagi kali ni.....*jeles saya.

    BalasPadam
  19. Tepi tasik port sebelah mana kak cik? Sebelah mc donald ke sebelah perpustakaan bukan apa takut nati parking jauh2 jenuh nak jalan melintasi jambatan nan indah di tengah tasik...

    Nasib baik singgah sini kalau dak tak tau ada aktiviti. 20hb insyaallah akan diusahakan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik pun tak pasti sebelah mana. Nanti Aina sampai sana, Aina telefon kakcik. No hp kakcik ada, kan? :)

      Padam
    2. Kalau sebelah mc d tu lapang sikit tapi sebelah perpustakaan yang tempat permainan kanak2 tu teduh pokoknya rendang2...

      Padam
    3. kita buat belah mekdi la kot.. banyak parking space
      kalau di library, parking limited :)

      kalau nak tempat redup, kita ke belakang sikit (tempat yg dulu ada buat bazaar malam tu). boleh lepak atas rumput

      Padam
  20. kalau sy free sy join. tp sy segan la... hehe ~ tkde member nak bawak.

    akak PM no akak kat sy, kalau jd sy msg2 - fb sy NIK NORFARIZAM

    BalasPadam
  21. mak kalau sesat telefon acu ya..kita p sama :)

    BalasPadam
  22. sallam kakcik,

    Kakcik kalau takut sesat pergi awal sikit yee..
    Boleh pandu perlahan sikit, sambil bawak kete
    sambil tanggah keatas tengok sign board..

    BalasPadam
  23. Minggu ni nk balik kg la plk...
    Hati tu mmg berkobar2 nk gi sana...

    BalasPadam
  24. perjumpaan...selamat berukhuwah ..

    BalasPadam
  25. dah lama nak join gath gini..tp apakan daya, masih tidak kesempatan..;-(

    http://jmr23.com

    BalasPadam
  26. Salam Kakcik. Selamat Hari guru

    BalasPadam
  27. saya nak.tpi nak bagi notice lambat sikit..

    BalasPadam
  28. di cadangkan memohon permit untuk berhimpun.... hua hua hua

    BalasPadam
  29. kakcik, ada special msg kat grup! hihi

    BalasPadam
  30. kakcik, tasik ni depan umah sy je.. dkt gak dgn umah kak hanie.. tp malangnya xdpt join sbb mlm ni blik kg dh.. :(

    BalasPadam
  31. Bestnyer...
    Takpe kakcik bawa tikar dengan air pun ok ;)

    BalasPadam
  32. seronoknya dapat jumpa kawan2 blogger...:)

    BalasPadam
  33. I'm still thinking what food 2 bring. Tasik tuh dkt Bangi Golf Resort kan?

    BalasPadam
  34. IM pun dah lama tak pergi berkelah. Permit polis tak perlu. jangan lupa permit tuhan jer...

    BalasPadam
  35. huhuhu.. pernah lalu je kat situ.. tp nampak cam best..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.