Kawan-kawan kakcik

Isnin, 30 April 2012

Jom kita ke pulau (bandingkan harganya)...

Tengok tu - hanya RM20 seorang untuk ke sebuah pulau

Yang ini pula harganya RM23

Yang ini pun sama = RM23
Tidak guna berlagak kaya, sedangkan wang ada hanya cukup-cukup
sahaja. Inilah pakej yang kakcik dan suami ambil!
Boleh pergi ke tiga pulau untuk wang yang
dikeluarkan sebanyak itu... :(


11 ulasan:

  1. uish! bezanyaaa!!!

    kalau amik pekej atas tu siap ada duit baki lagi!

    BalasPadam
  2. mmg bbeza btul..... lagi lagi lagi tips

    BalasPadam
  3. banyak bezanya tu...
    tu pasal nak bercuti mana2
    kena rajin2 survey,..kan??

    BalasPadam
  4. fuh!! beza tul..mmg pun kena rajin survey sebelum ke mana2 pun..tak rugi pun survey kan ;)

    BalasPadam
  5. kakcik... 'Pulau Pandan jauh ke'.. ?

    BalasPadam
  6. pulau di sana cantik cantik ....


    teringin nak kesana lagi.
    tapi kali ni nak pergi berdua sahaja dengan aBear

    BalasPadam
  7. aih..pegi pulau2 ni memang nak kena rajin survey..kadang2 diorang ni over charge..dan boleh dapat yg jauh lebih murah dgn perkhidmatan yang tak berapa nak jauh bezanya..

    BalasPadam
  8. tu psl kena survey2 kan kak chik...mekasih tips

    BalasPadam
  9. As-salam kakcik
    Aktiviti "memulau-mulau" tu memang menyeronokkan. Tambah-tambah bila kita tahu yang cajnya berpatutan. Teringat, setahun lalu topi baru saya tercampak ke laut disentap angin, sebab botnya laju sangat, semasa ke Pulau Manukan.

    BalasPadam
  10. Sallam kakcik,

    Kakcik pergi ke pulau mana plak tu?

    BalasPadam
  11. kakcik, pulau manukan, mamutik tu best ek... air jernih sangat. Tak naik banana boat ke? hihihi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.