Kawan-kawan kakcik

Rabu, 29 Februari 2012

Tolong doakan...

Dari saat dilahirkan hingga sekarang, bila anak tidak sihat hati
seorang ibu akan sentiasa resah.  Hanya doa dipanjatkan ke hadrat
Yang Maha Kuasa agar segalanya pulih seperti biasa.



Hari ini tekanan darahnya agak turun dari bacaan semalam.

Cuti lagi hari ini.


51 ulasan:

  1. MOGA AKAN BAIK-BAIK BUAT KELUARGA KAKCIK.. MOGA ALONG MAMPU MELAWAN PENYAKIT.. INSYAALLAH.

    BalasPadam
  2. Salam Kakcik. Ella doakan Semoga Along pulih seperti sediakala. InsyaAllah.

    BalasPadam
  3. Ya Allah... barulah kakak tahu siapa. Moga ada ketabahan buat seisi keluarga dan moga Along cepat sembuh. Insya-Allah kakcik sama-sama kita berdoa....

    BalasPadam
  4. ni along ke mak? knp ya?

    semoga takda ape yg serius, semoga Along cepat sembuh dan sihat sepenuhnya...amin amin amin

    BalasPadam
  5. Kenapa dengan along kak? Semoga semuanya kembali pulih semula dan didoakan yang baik-baik yea..Harap kakcik bersabar yea.

    BalasPadam
  6. assalam KakCik
    Terkedu kita tengok Along macam tu. Perasaan ibu memang resah dan gelisah bila anak2 sakit. Sama2lah kita berdoa semoga kesihatannya kembali sihat walafiat, amiin.

    BalasPadam
  7. sakit apa kak

    moga segera sembuh dan dipermudahkan segala urusan

    BalasPadam
  8. dalam keadaan begini rasanya biarlah kita yang tanggung segala kesakitan nya..kita mahu tengok dia sihat sentiasa..kaklong pernah merasainya kak,
    sedih rasanya...

    BalasPadam
  9. harap2 sgt along cepat sembuh! amin....

    BalasPadam
  10. mak aihh.. tingginya BP

    have a speedy recovery along.. amin..

    BalasPadam
  11. siapa tak sedih anak sakitkan...walau demam sikit pun dah risau sangat2....

    semoga along cepat sembuh..dan semoga allah permudahkan segalanya....

    BalasPadam
  12. Semoga cepat sembuh
    berdoa bertawakal Insya'allah

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum Kak Cik

    saya turut doakan agar Along cepat sembuh dan permudahkan keluarga Kak Cik dalam semua urusan

    BalasPadam
  14. Salam,
    LF juga kurang sihat. Tetapi tidak seperti Along yang perlu dirawat di hospital. LF dan isteri mendoakan kesihatan Along kembali pulih dengan segera. Kakcik sekeluarga bertenang.

    BalasPadam
  15. aslkm Kakcik. Semoga Along sembuh,
    InsyaAllah

    BalasPadam
  16. salam kakcik..
    semoga along cepat sembuh..
    kakcik juga jaga diri tau..

    BalasPadam
  17. salam kakcik..baru tahu ni..nape ngan along? moga cepat sembuh yaaa

    BalasPadam
  18. moga kesihatan along beransur pulih & terus sihat. KakCik pun kena jaga diri juga ya..

    BalasPadam
  19. moga along cepat sembuh, maaf kakcik tak tau sebab dari haritu tak dpt masuk rumah kakcik ni, bykkan bersabar ye kakcik & take care

    BalasPadam
  20. semoga along sembuh seperti biasa.... harap kakcik bersabar dan byk berdoa...

    BalasPadam
  21. Moga anak Kakcik cepat sembuh.. dan Kakcik byk2 bersabar yer..

    BalasPadam
  22. laaa kesiannya kat along..
    saya doakan semoga Along kembali pulih seperti sediakala.. amiin...

    kenapa ngan along kakcik?

    BalasPadam
  23. Along memang ada darah tinggi ke kakcik? Tu hypertension crisis tu..semoga Along cepat sembuh...apa apa hal, kakcik boleh call saya..yg mana saya boleh banti, saya bantu..Insya Allah

    BalasPadam
  24. Semoga cepat sembuh..Kak, nk tanya along tu sakit apa?

    BalasPadam
  25. assalam kak cik..semoga along cepat sembuh..

    BalasPadam
  26. Tenangkan hati dan byk2 doa kakcik. Moga sembuh.

    BalasPadam
  27. kami disini semua mendoakan kesihatan Along sekeluarga, amin...

    BalasPadam
  28. Along! Kuatkan semangat awak! Semangat awak aje yg membantu awak utk lekas sembuh!

    Utk Kakcik, semoga Allah permudahkan setiap urusan Kakcik sekeluarga. Insya-Allah!

    BalasPadam
  29. Moga Along cepat sembuh. Ye, perasaan ibu amat resah kalau doktor cakap da suruh admit. Baby kena admit Jaundice pun da ibu dah meleleh air mata sedih2.

    Moga Kak cik bersabar. Moga ALLAH sembuhkan Along cepat. InsyaALLAH.

    BalasPadam
  30. Semoga along cepat sembuh sepenuhnya.

    BalasPadam
  31. kak chik maafkan cik ina, lambat tau.baru je datang blog kak chik hari ni. semoga Allah SWT permudahkan segalanya ye kak chik. Along kena kuat semangat , semoga cepat sembuh ye.

    BalasPadam
  32. Assalamualaikum kakcik,

    Saya doakan agar along cepat sembuh dan semoga Allah mempermudahkan segala urusan. Banyak-banyakkan beristighfar kakcik, doa ibu paling mujarab insyaAllah.

    BalasPadam
  33. Moga cepat sembuh dan dipermudahkan Allah dlm segala urusan...amin

    BalasPadam
  34. Semoga dipermudahkan semuanya. Apapun ujian Allah kasi redha. Kuatkan semangat along dan kakcik...

    bertabah!!!

    BalasPadam
  35. ya Allah kak...kenapa dgn along tu?

    semoga along segera semboh
    kakcik pula jaga juga kesihatan
    tu dan jangan stress ye

    BalasPadam
  36. banyakkan sabar ya kakcik...

    kami semua mendoakan kesihatan along..supaya cepat sembuh dan beransur baik...kakcik pun jaga kesihatan diri jugak..kay..

    BalasPadam
  37. Semoga along segera sembuh,mmg hati tersentuh melihat keadaannya, kakck bykkan bersabr ye

    BalasPadam
  38. semoga cepat sembuh dah sihat..
    moga allah beri juga kesabaran dan ketabahan buat kakcik dan keluarga..insyaallah amin

    BalasPadam
  39. Assalam Kakcik,

    Moga Along cepat sembuh..InshaAllah

    Ya Allah permudahkanlah setiap urusan Kakcik sekeluarga.

    BalasPadam
  40. Assalamualiakum kakcik..
    sakit apa sebenarnya along? mudah2an doa ida diterima..mendoakan muga penyakit along segera sembuh..bnyk2 bersabar dan berdoa kak cik..doa ibu tiada hijabnya...

    BalasPadam
  41. along sakit apa sebenarnya. apapun sama2lah kita berdoa semoga along cepat sembuh n dipermudahkan segalanya

    BalasPadam
  42. datang ziarah dari belog dderu ombak
    safakallah untuk along ye...

    BalasPadam
  43. Dah malam baru saya baca ni..Semoga Along cepat sembuh & sentiasa dilindungi olehNya..

    BalasPadam
  44. Along kenapa ni.. ya Allah.. maaf kakcik lama rasanya kita tak jengah sini...
    semoga along cepat sembuh ni..
    kita doakan semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah..
    insyaAllah..

    BalasPadam
  45. maaf tak tau dah lama ABK tak tengok blog...sebok sesangat mcm nak pecah kepala mengejar dateline 18/3 ni maaf sesanggat....ABK doakan semoga Along cepat sembuh dan kak cik tabah ye....bila anak kita tak sehat hati mak mana yg tenang....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.