Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 10 Februari 2012

52 tahun kini usiamu...

Semoga Allah Yang Maha Pengasih
lagi Maha Penyayang
terus mengurniakan dirimu dengan
tubuh badan yang sihat
rezeki yang berkat
usia yang bermanfaat
dan minda yang cergas serta tetap ingat

Gambar terbaru bertarikh 5/2/2012 di Putrajaya sempena Maulidur Rasul SAW.


22 ulasan:

  1. Salam,

    Selamat Hari Jadi, moga Allah perkenankan kesihatan yg sihat, umur yang panjang, rezeki dan kebahagian seisi keluarga. Amin

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum my dear kakcikS...:)

    Selamat ulangtahun kelahiran buat suami tercinta kakcikS...
    Moga diberikan kesihatan Yg baik berpjgan...keberkatan usia..dimurahkn rezeki..dipermudahkan segala urusan..dipeliharakanNya sentiasa..dan kebahagiaan dunia & akhirat....Amin

    :)

    BalasPadam
  3. saya juga ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada suami kakcik dan turut mengaminkan doa kakcik itu.

    tapi dia nampak jauh lebih muda dari usianya. tentunya ia berpunca dari hati yang senang kerana mendapat pasangan yang menyenangkan hatinya.

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum kakcik, Selamat Hari Lahir buat suami kak cik, Semoga apa yang didoakan kakcik tu akan dimakbulkan Tuhan jua..Mudah-mudahan terus berbahagia bersama keluarga tercinta..AMIN.

    BalasPadam
  5. Selama Ulangtahun Kelahiran to ABG MUS. Semoga terus sihat sejahtera dan maintain mudo! hehehehe Abang ni memang cool!

    BalasPadam
  6. Selamat Hari Lahir kepada suami kakcik...semoga diberkati usia, kebahagiaan serta kebahagiaan didalam hidup, dunia dan akhirat, juga tidak lupa agar sentiasa ingat...ingat pada kakcik dan anak-anak...selain ingat kepada Allah yang Esa...

    apa hadiah istimewa untuknya selain dari doa kakcik?

    BalasPadam
    Balasan
    1. oloo kakcik...silaplah...type sambil kejar masa..

      "serta keberkatan di dalam hidup..."

      Padam
  7. salam ulangtahun kelahiran buat suami kakcik... moga mendapat segala kebaikan dan keberkatan sentiasa... ~

    BalasPadam
  8. Selamat hari lahir dan semoga terus di beri kesihatan dan keberkatan daripada-Nya.

    p/s: orang kelatan cakap, muka dia ada "meh"(match) dengan akak.

    BalasPadam
  9. Selamat hari lahir dan semoga diberkati Allah sentiasa.Alhamdullilah, bertuahlah isteri dia...

    BalasPadam
  10. selamat hari lahir bapak....

    bangchik buat kek besday tak? :D

    BalasPadam
  11. selamat ulang tahun buat suami kakcik.. semoga berbahagia mengharungi kehidupan..:)

    **Nmpk muda lg.. tak sangka pun dah 52 tau.. apa petua..?? hehehe

    BalasPadam
  12. selamat hari lahir....semoga terus bahagia selamanya...

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum kakcik..

    Selamat hari lahir buat suami kakcik ya.. Semoga mendapat kerahmatan Dan keberkatan Allah SWT .

    BalasPadam
  14. Insya-Allah doa kakcik didengari olehNya...

    Selamat ulangtahun kelahiran buat Abang Mus.

    BalasPadam
  15. Selamat hari lahir abang mus.. dah 52 ker? laa ingat baru 42.. hehehe.. jangan mare kakcik..

    BalasPadam
  16. Selamat Hari Lahir buat suami Kakchik..Semoga Allah panjang kan Umur dan di murahkan rezeki buatnya....

    BalasPadam
  17. Aminn ya rabbal alaminn..!
    selamat haghi lahir ye Apak Budak Sepet!
    bile nk mule nulih blog mcm Mak Budak Sepet ni?

    BalasPadam
  18. selamat hari lahir untuk suami kak chik..semoga perkahwinan kak chik dan suami bahagia selamanya..amin..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.