Kawan-kawan kakcik

Rabu, 11 Januari 2012

RTK - sila ambil perhatian...




28 ulasan:

  1. Ye laaa... dah lot orang, mana leh letak ikut suka kita jer.

    BalasPadam
  2. SALAM,
    Kalau letak juga, apa jadi? Tak mahu test ke kakcik ... nak tengok apa tindakan mereka !

    BalasPadam
  3. kejap pun tak bley hehe...lalu je la nampaknya n cari tmpt lain hehe

    BalasPadam
  4. Salam Kakcik,

    Semua tu buatan manusia. Kadang2 kita lebih ikut larangan manusia dari larangan Allah.

    BalasPadam
  5. kadang2 dipandang sepi je pun
    huhuhu

    BalasPadam
  6. waa...walaupun seketika..memang x kasi letak..hehe

    jom terjah:
    selamat ulangtahun - jom wish ramai2

    BalasPadam
  7. ya!dilarang...tapi makin larang..makin org letak..

    BalasPadam
  8. kadang-kadang ada juga yang degil tak ikut kata...

    BalasPadam
  9. laluan sangat sibuk kot kat situ...

    BalasPadam
  10. sbb kdg2 dah diberi letak sekejap jd berjam2 pula kot..

    BalasPadam
  11. brgkali boleh menyusahkan pemandu yg lain...

    BalasPadam
  12. kalau letak gak tu maknanya tak paham bahasa. kahkahkah.

    BalasPadam
  13. itu utk orang yg tak reti bahasa...hehe

    BalasPadam
  14. Hahahahah! Mst die naik jenuh dok tgk kete parking situ.

    Klu disuruh berganjak, mesti ade yg kate...'KEJAP JE, KEJAP JE'...

    BalasPadam
  15. KakCik
    Notis tu untuk jiran tetangga yang suka hati park kereta diorang depan rumah you ke?

    Kat sini pun sama.. Boleh fotostatkan satu keping untuk I? ahaks..

    BalasPadam
  16. klu ada yg x paham lg, x tau la nak cakap..

    BalasPadam
  17. amaran tegas tapi terasa ada budi bahasa. :D

    BalasPadam
  18. geram sangattu.. tapi baguih bahasanya...

    BalasPadam
  19. Salam kawan-kawan...

    Notis di atas itu sebenarnya kakcik rakam di Stesyen Keretapi Ipoh. :)

    BalasPadam
  20. jiran sebelah rumah yg tak reti bahasa selalu blok pagar saya & menyukarkan bila saya nak keluar walaupun dah berkali2 kena sound tapi buat jugak.. Rasa mcm nak tinggalkan 'signature' sudipVSsenduk je dkt pintu kereta dia.. Tapi alhamdulillah sbb semalam dia org dah pindah.. Yahoooo!

    BalasPadam
  21. Aina pernah juga letak cam tu tp kat cermin kereta org. Buat parking berbumbung kat rumah (rumah flat yg tak sibuk sgt) alih2 tiap2 hari ada je org yg parking kereta yg sama pulak tu almaklumlah masa tu husband balik seminggu 2 kali je kerja jauh. Aiseyyy man... Sekarang lega ada kereta sendiri tak gerak2.

    BalasPadam
  22. apakah tandanya kerjasama kita dihargai.. (",) (gurau2)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.