Kawan-kawan kakcik

Khamis, 12 Januari 2012

Mi Kari Pasar Tani - RM3.00 sahaja...

Pekat, likat, lemak, berminyak dan banyak kolestrol weh!

Ada yang tak kenal ke buah apa ini?  Namanya buah delima - manis sangat-sangat.  RM2.00 sebiji.
Alhamdulillah.  Dengan RM5.00, masih boleh mengisi perut seadanya.  Air?  Minum air kosong saja. :)



23 ulasan:

  1. sedapnya mee kari,,buah delima kat sini semalam suri beli 6 biji RM10 kat pasar malam..untuk lawas sangat sesuai :-)

    BalasPadam
  2. Kakcik, sekilas pandang....nmpk mcm laksa Johor!

    Walau apapun, bt sy terliur oh!

    BalasPadam
  3. HUJUNG MINGGU NI NAK BUAT MEE KARI LA..:p

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...

    Kenyang sudah akak =)

    BalasPadam
  5. air kosong bawa sendiri !...banyak kedai kenakan caj , ada yg samapi 50 sen segelas..(20 sen air + 30sen ais)..jimat selagi boleh .

    BalasPadam
  6. 22 tu boleh mencetuskan kontrovesi<---boleh ka pakai ayat mcm gitu hehehhehe...

    sbrnya sgt2 teliuq la...

    BalasPadam
  7. Salam,
    Mee kari RM3 murah tu, kakcik. Lain kali, dah murah macam ni, belilah lebih2 sikit

    BalasPadam
  8. Murahnya kak Cik, itulah buah yg saya mengidam masa ngandungkan Adam, masa tu susah nk dpt, last2 jumpe jugak hihi

    BalasPadam
  9. Salam

    Beli kat mana tu, murah dan namapak sedap!
    Kakak kalau ke kedai makan mesti order air suam...hehe tapi kdg2 tumpang minun air org lain!

    BalasPadam
  10. Nampak mee kari tuh pekat.. dan sedap.. adoiyai.. suka jgak makan buah delima nie..

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah..kenyang perut...Anak saya yg kecik tu suka makan buah ni kak...

    BalasPadam
  12. terasa lapo lak tengok mee kari tu....sedapnya

    BalasPadam
  13. sedapnya delima tu..lama dah tak makan..last makan masa mngandung anak kedua dulu..pastu dah jarang jumpa..tapi kalau balik perlis adala jual di nat(pasar pagi)..terliur plak...

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum Kak Cik

    saya pernah beli buah delima yg warna merah...tapi masam...

    BalasPadam
  15. saya suka mee kari.. kalo taim tekak tak lalu makan nasi saya order mee kari atau laksa..

    p/s: kakcik, zodiak kita sama.. mesti ayu jeles.. hikhik..

    BalasPadam
  16. buah delima tu rm2,murah lah kak,dulu kaklong beli 3bj rm15..huhuhu

    BalasPadam
  17. psst kakcik..
    ella tu manjang fav dia
    ahaha..
    comey jer ek?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.