Kawan-kawan kakcik

Rabu, 5 Oktober 2011

RTK...



32 ulasan:

  1. saya pun beli pisang n cili kat pasar tani petang smlm :-)

    BalasPadam
  2. agak ganjil pisang lawan dengan cili..heheheh!!

    BalasPadam
  3. heheh... saya tak pernah buat lagi RTK nih. nak cari gak la skeping nak tepek kat blog

    BalasPadam
  4. buat cekodok pisang makan dengan cili api?

    BalasPadam
  5. pisang goreng bercili? keh keh~~

    selamat pagi mak~~

    BalasPadam
  6. nak buat pe tu ma???
    selamat hari rabu =)

    BalasPadam
  7. hmmm pas mkn cili lehla mkn pisang...hehehehhe

    BalasPadam
  8. cantik gak buat deco...heee~



    p/s: kakcik awat tak leh komen
    di blog ati..ada virus ke blog ati tu?

    camne nk chk ye? TQ :)

    BalasPadam
  9. Chik Na...

    kakcik pun beli di PT! :)

    BalasPadam
  10. Kanda AL...

    janganlah terpedaya dengan kata2 yang manis, kerana mungkin sahaja ianya mengandungi 'kepedasan yang tersembunyi', kan? ;-)

    BalasPadam
  11. Dato' LF...

    salam kembali. Komen saya di blog Dato' juga nampaknya 'tak lepas'... :(

    BalasPadam
  12. Kaklong...

    buat jemput2 pisang berperisa cili, ok tak agaknya? ;-)

    BalasPadam
  13. eelobor...

    RTK bagus bila tak ada ilham! :)

    BalasPadam
  14. Kak Pah...

    tapi pisang berangan tu enak dimakan begitu sahaja. :)

    BalasPadam
  15. Lea...

    macam warna bendera Selangor pulak. :)

    BalasPadam
  16. bujal...

    selamat pagi anakku. Sedap tak agaknya pisang goreng bercili, ya? :)

    BalasPadam
  17. cheqna...

    selamat hari Rabu anakku. Pisang tu makan begitu sahaja. Cili tu untuk buat sambal belacan. :)

    BalasPadam
  18. Aju...

    gabungan yang sesuai untuk orang yang tak tahan pedas macam kakcik ni. :)

    BalasPadam
  19. Ati...

    edisi 'tak ada kerja' tu!

    Kakcik rasa masalah tu berpunca dari pc/line internet kakcik ni. :(

    BalasPadam
  20. Makan pedas pas tuh makan pisang plak sedang elok ler..pas tuh ke tandas..plak..hehehe..

    BalasPadam
  21. Rinna...

    kira cuci perut, kan? :)

    BalasPadam
  22. Dr Izat...

    kakcik pun tak tahu! hehehe...

    (hari lain pun, bila tak ada ilham kakcik letak gambar dengan beberapa perkataan sahaja!) :)

    BalasPadam
  23. sedapnya pisang itu kalau dibuat banana split.. ;)

    BalasPadam
  24. Aizamia...

    eskrem kat rumah dah abih la pulak. ;-)

    BalasPadam
  25. milo...

    makan cili? Biar betul. :)

    BalasPadam
  26. cantik cili ngan pisang tu..
    nampak segar jek

    BalasPadam
  27. PB...

    sebab nampak segar tu yang kakcik beli. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.