Kawan-kawan kakcik

Isnin, 24 Oktober 2011

Pertemuan blogger... mereka dah mula bercerita...

Boleh klik-klik di senarai ini :

http://azieazah-aa.blogspot.com/2011/10/gathering-blogger-23-oktober_23.html
http://www.blogbeginsatforty.com/
http://nasikerabubuahtanjung.blogspot.com/2011/10/mata-sudah-bertentang.html
http://www.gadisbunga.com/2011/10/selingan-bila-bloggers-dan-anak-anak.html
http://drhanie.blogspot.com/2011/10/241011-meet-bloggers.html
http://www.azrulhisham.com/2011/10/bila-dah-jarang-update-blog.html
http://theponderofme.blogspot.com/2011/10/1st-time-join-gathering-blogger.html
http://luahfikiran.blogspot.com/2011/10/mari-kita-berkongsi-kesyukuran-blogger.html
http://nan-salleh.blogspot.com/2011/10/lovely-gathering.html
http://mycutelife-sayangsayangibu.blogspot.com/2011/10/sebahagian-daripada-yang-hadir-tak-si.html
http://misz-ella.blogspot.com/2011/10/meet-bloggers-di-rumah-kakcik-seroja.html
http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/2011/10/gathering-23-oktober-2011-awas-penuh.html
http://putubambu.blogspot.com/2011/10/gathering-kita2-semalam.html
http://hanisazla.blogspot.com/2011/10/semalam-yang-indah-bersama-bloggers.html
http://deejaywani.blogspot.com/2011/10/zass-ke-rumah-kakcik-seroja.html

Rasanya ada yang terlepas mencatat kehadiran di sini.  Nanti kakcik semak semula.
Gambar dari blog Ayu Akuzle (nasikerabubuahtanjung)

25 ulasan:

  1. Terlalu seronok dan sedap makan, lupa nak daftar kehadiran.

    Buku tu kejap hilang, kejap hilang!

    BalasPadam
  2. yang tulis nama 23 orang.. ramai jugak tu!

    thank u for having us, kakcik!
    jasamu dikenang!! :D

    BalasPadam
  3. pergh, kena daftar nama juga...! Mesyuarat panas nih...

    BalasPadam
  4. fuh! ramai ek yg dtg umah kak cik, malu la nak jumpe kakcik, heeeee~

    BalasPadam
  5. ok. saya mengaku saya tak tulis dalam buku tu. kakcik boleh tlg tuliskan tak? ngeeee~

    BalasPadam
  6. seronok dapat bertemu semua semalam.. thank you so much kak cik.. semoga terus murah rezeki kak cik.. semoga ukhwah yg terjalin berkekalan hendaknya..

    BalasPadam
  7. Bestnya dapat berjumpa ramai2 macam tu.

    BalasPadam
  8. Salam Kak Cik..

    Jelesnya :)..... selamat ber'gathering' :)

    BalasPadam
  9. nak jengok jugka senarai nama tu, harap kalau kakcik tak keberatan terus link kan dekat en3 ni ye..
    senang sya nak kawan kawan (,")

    BalasPadam
  10. woho!!!

    cepatnya dorang hapdet.. :)

    yg pasti seronok sgt smlm..especially kakcik & suami..terima kasih byk2

    BalasPadam
  11. Kagum dgn kesungguhan Kakcik. Seronok tgk pic abg Gedek.

    BalasPadam
  12. TQ kakcik jadi hos...


    Saya tak sempat update lagi...hehehe

    BalasPadam
  13. kan sy dah ckp kan...sy memang akan jd sunyi sepi...hehehehe..tp insyallah lain kali mst tak lagi

    BalasPadam
  14. wah, sampai kena daftar ker kakcik?
    mmg kakcik ni teliti orgnya eh?
    pasti enjoy semalam tu kan?

    BalasPadam
  15. tak sempat buat entry lagi...tapi tungguuuuuuuuuuu

    hehe

    BalasPadam
  16. terima kasih pada kakcik & suami,
    yg pasti seronok sgt semlm..dpt bertemu akhirnya kite semuanye yee...

    BalasPadam
  17. Happy to be part of the gathering. maaf Kakcik kalau Ella ada terkasar kata tersilap bahasa.

    BalasPadam
  18. aduhai, tengah lelah BW setiap satu blog yang disenaraikan... nak tengok gambar.. saya tak amik gambar hari tu kakcik... ingat nak cilok mana2 yang ada gambar saya.. boleh kan? hihi..

    saya sungguh seronoks hari tu. lom buat entri lagi pasal gathering ni.. jap gi kot..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.