Kawan-kawan kakcik

Isnin, 30 Ogos 2010

Mari kita semak senarai YANG HALAL pula...

Antara dapur hotel yang mendapat sijil halal JAKIM adalah :




1. Ancasa Hotel, Kuala Lumpur   2. Brisdale Hotel, Kuala Lumpur   3. Cititel Hotel, Pulau Pinang   4. Crystal Crown Hotel, Petaling Jaya      5. Cyberview Lodge Resort & Spa, Cyberjaya      6. Dynasty Hotel, Kuala Lumpur    7. Evergreen Laurel Hotel , Pulau Pinang



8. Citrus Hotel, Kuala Lumpur     9. Grand Seasons Hotel, Kuala Lumpur    10. Grand Dorsett Labuan Hotel      11. Hotel Armada, Petaling Jaya      12. Hotel Hilton, Petaling Jaya       13.Hotel Seri Malaysia , Alor Setar      14. Hotel Seri Malaysia , Genting Highlands     15. Hotel Seri Malaysia , Kuantan      16. Hotel Seri Malaysia , Marang      17. Hotel Seri Malaysia , Pulau Pinang   18. Hotel Seri Malaysia , Sungai Petani    19. Hotel Seri Malaysia , Taiping      20. Hotel Seri Malaysia , Bagan Lalang

21. Pan Pacific KLIA, Sepang    22. KLI Hotel, Kuala Lumpur 23. Hotel Putra, Kuala Lumpur   24. Legend Hotel, Kuala Lumpur     25. Midah Hotel, Kuala Lumpur      26. Corus Hotel, Kuala Lumpur     27. Nilai Hotel, Nilai Negeri Sembilan          28. PG Hotel Sdn Bhd       29. Puteri Park Hotel, Kuala Lumpur      30. PNB Darby Park Executive Suites Hotel, Kuala Lumpur



31. Quality Hotel City Centre, Kuala Lumpur       32. Residence Hotel at Universiti Tenaga Nasional, Kuala Lumpur       33. Grand Bluewave Hotel, Shah Alam      34. Seri Pacific Hotel, Kuala Lumpur     35. Hotel Maluri, Kuala Lumpur      36. The Paramount Hotel, Sibu Sarawak



37. The Plaza Hotel, Kuala Lumpur       38. The Summit Hotel. Subang Jaya     39. Mutiara Johor Bahru    40. Hotel Istana, Kuala Lumpur .


24 ulasan:

  1. bagus usaha kakcik ni.

    satu lagi dapur saya cadang tambah ialah hotel al-lavendari, senawang. hehe

    BalasPadam
  2. Salam Kanda AL..

    Dapur Kencana Inn di No.7, Jalan Kencana 36/2 juga, InsyaAllah halal.. :)

    BalasPadam
  3. dapur ramadhan
    di 43 tmn sejahtera...
    heheheheh...

    nak jugak tu ;p

    BalasPadam
  4. salam..trime kasih atas perkongsian ilmu ini

    BalasPadam
  5. teringin nk berbuka kat dapur umah kakcik...hehee

    BalasPadam
  6. Sya..

    olehlah kakcik singgah nanti.. berapa bayaran untuk dewasa? (^_*)

    BalasPadam
  7. grand seasons dah dapat ek kak....aritu dgr blm dpt lg

    BalasPadam
  8. Salam Acu..

    boleh saja - bila nak datang? :)

    BalasPadam
  9. Salam Mimi...

    InsyaAllah. Mimi boleh klik kat JAKIM tu dan semak. Tapi, kalau kita was-was... adalah lebih baik kita meninggalkannya. :)

    BalasPadam
  10. salam kak cik...

    dapur di lot 655,jalan pengkalan chepa pun nak jugak hehehehehe...

    BalasPadam
  11. Salam Amy..

    kalau kakcik ke sana, nanti kakcik singgah ya? Mesti sedap masakan kat dapur tu, kan? dan yang penting - halalan toyiban. :)

    BalasPadam
  12. kak cik baru letak kan ke???
    ya lain semua letak awal info nie apa pun thanks

    BalasPadam
  13. Salam Angah..

    mulanya malas nak letak.. fikir2.. letak sahajalah.. :)

    BalasPadam
  14. bagus kakcik ni
    thanks 4 the sharing ye =)

    BalasPadam
  15. Salam Cheqna...

    u r welcome.. :)

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah..... moga isu halal ni jangan dipolitikkan oleh pihak tertentu... jangan nanti ada duit ada halal..

    BalasPadam
  17. Salam Vic..

    betul tu..

    macam juga 'ada duit.. awak tak salah...' :(

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah..good sharing kakcik ;)

    BalasPadam
  19. Salam Siti..

    sekadar perkongsian bersama :)

    BalasPadam
  20. salam.. sudi le kiranya terima kad raya dr sy.. makasih

    BalasPadam
  21. byk hotel yg dah diiktiraf. jadi barulah rasa selamat skit...

    salam singgah :)

    BalasPadam
  22. Salam Maiyah..

    Nanti kakcik ambil ya? Terima kasih. :)

    BalasPadam
  23. Salam AzketOm..

    terima kasih kerana sudi singgah. Singgahlah selalu, ya? :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.