Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 28 Mei 2010

Apa yang akan anda lakukan....

Sedang anda dan kawan-kawan anda menjamu selera sambil bergelak ketawa, anda terpandang pada satu 'pasangan bahagia'.  Mereka juga sedang menjamu selera dan kelihatan sungguh bergaya serta mesra.  Tetapi.. tiba-tiba mata anda terpandang sesuatu yang tak sepatutnya anda pandang dan tak sepatutnya terjadi.  Lelaki bahagia itu memakai seluar pendek yang longgar di bahagian bawahnya.  'Benda' yang sepatutnya bersembunyi, sedang mengintai anda!  Walaupun anda hampir pecah perut menahan ketawa, adakah perlu anda memberitahu lelaki itu???  (........dan ini adalah kisah benar!)


13 ulasan:

  1. Bagaimana saiznya? Kalau kecil Kak Cik boleh kata "Pensel anda terkeluar dari pensel box".

    BalasPadam
  2. Vic.. bagus juga idea tu.. (tp, tak sampai hati la..)

    BalasPadam
  3. Hikhikhik! Nak jawab pun malu. Kalu saya, terus pandang ke lain, seolah-olah tak nampak apa-apa pun..

    BalasPadam
  4. cari getah pastu lastik je kat benda yang mengintai tu... hahahaaaa zalimnya laaa dakni..!!!

    BalasPadam
  5. Salam Kak Cik,

    tak tau lak nak bagi komen apa. Terkedu sekejap

    BalasPadam
  6. K.Cik, ambik gambo! heheheheheh... (acah aje)
    Kalu saya berkalih tempat duduk aje le... Kata Mak **** kalu terpandang benda aib yg bkn hak kite...
    Eh..eh...Dia pakai boxer kot?

    BalasPadam
  7. Azie.. dah tentulah pandangan dialihkan..
    tak sanggup nak terus pandang nok! (pinjam ayat Hazrey jap) :)

    BalasPadam
  8. iCe ... takut melompat lak cicak tu!

    BalasPadam
  9. Liza.. huhu! jangan buat pasal.. nanti tak pasal2 dituduh menceroboh hak asasi kemanusiaan sejagat! ;-)

    BalasPadam
  10. kalau lara tulis apa yg nak diberi tau kat kertas, bg kat dia dan terus berlalu pergi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.