Kawan-kawan kakcik

Ahad, 25 April 2010

Bangcik dan Adik

Bersama baby Alfie yang baru berusia 4 bulan
Di hadapan Kampung Budaya
Di kolam Riverside Majestic
Di Waterfront
Di hadapan replika kuching
Di lobi Riverside Majestic, Kuching
Di Pantai Damai, Santubong
Di LCCT

12 ulasan:

  1. Salam my dear sis..:):)
    Mesti seronok nii..:):)
    Bila laa nak jejak lagi ke Kuching tukk..:):)aduhaii..:)
    Moga sis sihat..:):)

    BalasPadam
  2. Salam Tinie sayang..

    tadi kakcik singgah kat rumah Tinie.. tapi, sayangnya tak dapat nak tinggal jejak.. tak dapat melangkah terus ke ruang tamu, tersekat di pintu :(

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum
    Ate masa teman ke Kuching dedulu, teman meghantor cara org dagang le dari kampung ke kampung! Bermalam di mesjid, gereja, rumah panjang dan mana2 yg boleh bertanggaklah, Mmg seghonok ghanduk hutan, sungai, laut dsbnya sampeilah kesempadan Sarawak- Indonesia dari Semantan, Bau, Serian-Pontianak dsbnya.

    BalasPadam
  4. Yop..

    ate.. lame jugele mike duduk kat seghawak tu, ye? Teman ni ngaghapkan belah ehsan ES je.. kalo die idok nok mawok, idok le teman ke sane ke maghi.. Alhamdulillah, meghase le juge naik belon.. :)

    BalasPadam
  5. kak cik..bawak balik apa dari sarawak tikar ke pasu.?
    Letak la jugak gambar ole ole yang lain lain tu.saya pun teringin benar ke sarawak tapi belum ada kesempatan .

    BalasPadam
  6. Salam Kak Wan..

    (comel-comel kuching kat blog kak wan tu!). Disebabkan dah beberapa kali kakcik ke sana, kakcik dah tak teruja lagi dengan ole-ole. Kakcik biarkan anak-anak saja beli apa yang mereka suka. Dah namanya budak2, yang diborongnya - key chain, fridge magnet dan apa yang sesuai dengan selera mereka. Bawa ke kedai kek, masing2 bimbit satu beg.. beli sesuka hati mereka.

    Kakcik pun sebenarnya bukan penggemar tikar, pasu mahupun terubuk masin! (Untung, kan suami kakcik..hehehe..)

    BalasPadam
  7. Ahaaaa... ada budak akan ponteng sekolah yerrrrr....

    BalasPadam
  8. Bercuti sakan nampak...... besh nyer!

    BalasPadam
  9. Kak Chik sampai Spaoh...
    kenduri kawin jugak ker?

    BalasPadam
  10. Azie.. depa dapat cuti Agong! hahaha..

    BalasPadam
  11. Vic..

    disebabkan Abg Mus ada kerja.. hanya kakcik yang banyak layan budak dua beradik tu. Nasib baik kat bawah hotel tu ada pasaraya. Di bawa berjalan ke Waterfront, si Adik bising lenguh kaki.. lagipun cuaca agak panas... Baik berkurung kat bilik atau temankan dia orang mandi je.. :)

    BalasPadam
  12. pB.. bukan kenduri kawen, tapi ikut ES buat perancangan dan anggaran perbelanjaan untuk program integrasi Syarikat... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.