Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 7 Oktober 2016

Ke mana hilangnya senarai blog rakan-rakan?...

Aku baru perasan yang senarai blog rakan-rakan  di sebelah kanan blog ini sudah tiada lagi.  Satu pun tiada! Angkara siapakah ianya boleh lenyap begitu sahaja?  Sedih tau...
Tiada lagi senarai blog (bloglist)
Kepada kawan-kawan yang sudi blognya disenaraikan di blog ini, tolong tinggalkan pautan (link) blog anda di ruangan komen ya.

Terima kasih.



30 ulasan:

  1. Dah terpadam agaknya.
    Saya sudi KakCik..
    https://pokok2u.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, kesiannya Kakcik Nur, takpelah, saya sudi tinggalkan link kat sini..Kakcik sabar yea..!

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    BalasPadam
  3. Blog memang menggila seketika kak Cik.
    Baru sekejap tadi blog menghilangkan beberapa huruf meninggalkan saya terkial-kial nak baca entri kawan-kawan. Nasib baik huruf vokal tak hilang, kalau tak agak susah nak meneka makna perkataan. Gigih betul saya nak baca. Huhu. Nasib baik sekejap je keadaan macam tu berlaku.

    EH saya pun nak tersenarai jugak. Kalau sudi. Hihi.
    http://diaridandelion.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Eh.. yelah Kakcik baru perasan tak ada. Tapi blogspot memang tengah meragam sekarang ni.
    Semalam masa kakak komen macam ada lagi sebab kakak gunakan salah satu link utk ke blog lain guna link dari sini.

    Kalau nak listkan lagi ini kakak punya:-
    http://zakiepurvit.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Saya punya pun hilang kakcik....Sedih, dah nak kena update balik huhu

    BalasPadam
  6. Kakcik..haritu nekcik jadi camtu jugsk..tapi nekcik mintak tolong blogger Aku Seorang Penggembara bagi tutorial sampai ada balik..alhamdulilah...kalau tak jenuh nak add satu satu semula

    BalasPadam
  7. www.nurul-izwa.blogspot.my

    saya mengalami masalah bloglist tak berupdate..kenapa ntahhhhh..stress je!

    BalasPadam
  8. Saya pun kena jugak kakcik. Dah buat balik lepas tu sebab peliknya..blogspot last 29 Sept ada update.
    http://abeginningoflife.blogspot.com

    BalasPadam
  9. saya ingtkan saya jer blog list hilang... rupanya ramai yg jd gitu... apakah problemnya???
    penat saya ingtkan2 balik rakan blog yg saya selalu follow... siap add kembali... huhuuuu

    BalasPadam
  10. sabar je lah....

    http://skuterlady.blogspot.my/

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum kak cik...

    Saya punya pun hilang. saya ingat saya sorang je yang kena. kena update balik nampaknya..

    kalau sudi ini blog saya

    http://apen-idariana.blogspot.my/

    BalasPadam
  12. Ni saya punya Kakcik...
    http://dontlook4trouble.blogspot.my/

    BalasPadam
  13. seperti diminta ..

    http://al-lavendari.blogspot.my

    * dulu rasanya .com tapi .my pulak ?

    BalasPadam
  14. kot jap2 lg ada kot kakcik... blog ni kadang2 kn gitu....

    http://misshamakeupstore.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. Saya punya pun dah takde...huhuhu..
    ni url saya:
    http://alwaqiahalmulk.blogspot.my

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum,
    Sebab entri ni ambo pi jenguk blog sendiri, alhamdulillah masih ada

    http://annieyss.blogspot.my/

    BalasPadam
  17. Pelik jugak ya Kak... sy punya blog list ado lagi... takkan buat pembersihan lagi mcm jumlah follower hari tu kan.... huhu

    BalasPadam
  18. terpadam kot kak...http://mayangbakingmadness.blogspot.my/

    BalasPadam
    Balasan
    1. ishhh kak.. saya punya pun tak de kak...... adehhhh ..

      Padam
  19. saya stress nak berblog kak..bloglist tak berupdate, ni bloglist hilang terus.
    haha..alasan semata..
    saya refer reading list kalau nk blogwalking..tp url blog kakcik dah tersemat kejap dah dlm ingatan..saya baca je catatan walaupun tak meninggalkan jejak..

    BalasPadam
  20. mysweetzlife.blogspot.com

    ramai la yg jadi mcm ni .... pelik juga kan

    BalasPadam
  21. Mujur bloglist saya masih ada. Dan blog kakcik masih boleh dilayari dari situ hingga kini.
    Blog saya :
    http://tinkeringthink.blogspot.my

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum Kakcik,

    Inilah satu-satunya masaalah di sesawang alam maya. Bijak pandai boleh ceroboh rumah kita bila-bila masa dia suka.

    Mak Long sudah selamat sampai rumah di Tx. malam Sabtu lepas.

    BalasPadam
  23. salam kakcik. mungkin terpadam. saya sudi

    http://vitamin-cerdik.com

    BalasPadam
  24. blog ikan bilis...

    http://hujan-petang.blogspot.my/

    BalasPadam
  25. Salam kak cik, ..Kalau sudi tepeklah blog sendu KA yng cam biskut tu he3
    httP://kesumaangsana.blogspot.my

    BalasPadam
  26. Dah okey ke ni Kakcik? Saya tengok kat tepi tu ada aje link blog saya ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha a....dah oklah tu kot. Dah ada je link blog kat tepi tu nampaknya

      Padam
    2. Kakcik terpaksa buat semula. Masukkan satu-satu mana yang ingat dan mana yang bagi link... :(

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.