Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 2 Januari 2015

Tarikh pembayaran gaji dan pencen 2015...

Sumber : Laman Web Jabatan Akauntan Negara Malaysia


Sumber : Laman Web JPA Pencen

8 ulasan:

  1. alamak is lupa buat edaran kat opis lagi~

    (^____^)

    BalasPadam
  2. npe bayaran pencen awal sehari dua yek kakcik? dia trs msk dlm akauan jgk kan? heheheh jakun sunguh

    BalasPadam
  3. bulan July paling cepat gaji masuk....kerja tak sampai 2 minggu utk bulan tu, dah masuk gaji..:)

    BalasPadam
  4. Jadual gaji saya dah siap masukkan dalam calendar bahagian saya.. ;) selain dari catatan manual di white board off.. tukang tulih sayaler.. hehehe..

    BalasPadam
  5. Perkongsian yang bermanfaat :-) Ni semua penjawat awam kena ingat ni. Kalau tak, kang asyik tanya orang kewangan je bila gaji masuk. hehe

    BalasPadam
  6. Bila dah adajadual begini..moga kita lebih bijak mengurus perbelanjaan dan kewangan..

    BalasPadam
  7. Wah, kak! Untuk bulan Jun dan Julai tu rapatnya. Memanglah seronok tapi kena pandai budget. Kalau tidak, kena makan maggi jelah nanti. Macam kita orang ni gaji memang tetap 25hb tak kiralah ada perayaan ke, banjir ke, ribut taufan angin puting beliung kat Jepun tu. Tapi kalau akhir tahun, 18hb gaji dah masuk siap dengan bonus. Depa nak suruh kita celebrate Christmas sungguh-sungguh gamaknya!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.