Kawan-kawan kakcik

Selasa, 4 Oktober 2011

Benci dan sakit hati tauuuu...

Semalam  bersiaran dari rumah, kebanyakan komen boleh masuk ke kotak komen kawan-kawan.  Hari ini, banyak yang kena telan semula. :(

Motif gambar ini?  Saja nak 'test' kamera baru (yang murah juga)


24 ulasan:

  1. mama
    sejak 2,3 hari ni komen mama selalu masuk spam..
    nape erk???

    BalasPadam
  2. cheqna...

    pc ofis ni saja nak sabotaj mama agaknya! :(

    BalasPadam
  3. YUp. 2 komen Kakcik dah masuk spam di blog saya. Saya dah release kan.

    Pelik kan...

    BalasPadam
  4. sama aina pun kena cam tu jugak...comment kak cik masuk spam...

    BalasPadam
  5. mak punya komen saya da publish.ntah kenapa dia ble duduk dalam kotak spam.start semalam tiap masa saya check kotak semalam tu.he~~

    BalasPadam
  6. aah, ada juga kawan yang komen masuk spam..

    BalasPadam
  7. masuk spam..?? kena check spam gak la nih..

    BalasPadam
  8. Ye Kakcik..komen Kakcik masuk spam. Kalau Kakcik tak bagitau arituh, mesti saya tak perasan ade komen kt situ.

    Tapi dah publish dah..

    BalasPadam
  9. sebaik saja dpt emel notification komen dari kakcik, wani cepat2 cek spam box dan tick 'not spam' :)

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik,

    Tak prasan pulak. Bape biji kamera Kakcik ada ni?

    BalasPadam
  11. bukan kak cik jer..ada bbrp org lain pon sy perasan komen diaorang masuk dlm spam (kt blog sy)

    BalasPadam
  12. apa masaalah nya kakcik..komen kakcik je yg tak boleh masuk kotak komen kaklong,tu yg heran kan?

    BalasPadam
  13. kotak sepem teman clear.. tadek apepe komen dari sesape sangkut situ.. ke memang kakcik takde nyinggah?

    BalasPadam
  14. kemarin ada juga komen yg masuk spam...tapi bukan komen kc...

    BalasPadam
  15. kakcik, komen terbaru kak cik kat entri terbaru qema tu masuk spam juga..nape ek?

    BalasPadam
  16. 2 3 hari ni memang saya akan check kotak spam tu.. sebab masih ada komen yang ter ter sesat kat spam tu..

    BalasPadam
  17. setakat nie yang komen kat blog saya ok lagi kut. kamera jenis apa akak?

    BalasPadam
  18. saya ingat blogspot dah pening semula .. banyak komen kat blog saya masuk ke dalam spam. terpaksalah di selamatkan.

    BalasPadam
  19. Eelobor...

    kamera kompak jenis olympus je... tukar beli kamera lama yang dah masuk air tu. :)

    BalasPadam
  20. sabar...janji kakcik sudi menjengah kami.

    BalasPadam
  21. salam kak cik..ye ker pasal ni..saya langsung tak cek..ntah2 kat saya pon jadi gak..huhu..sabar jela..

    BalasPadam
  22. ye ke kakcik?
    komen kakcik lepaskan kat blog saya

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com