Kawan-kawan kakcik

Khamis, 30 Disember 2010

Tersangatlah malasnya...

penghargaan kepada : shw.cekodokphoto.fotopages.com

Malas nak jawab komen
malas nak buat catatan baru
malas itu malas ini
elok juga tutup saja 'rumah' ini buat sementara kan??

(eh... tapiiiiii, kalau nanti tiba-tiba rajin pulak?  Bukaklah semula - bukan ada orang kisah pun....)

26 ulasan:

  1. huhu...saya pun sama kakcik..
    tapi saya rajin dok memblog aje nih...housekeeping lum stat..nk masak pun malas..mkn berger je...

    BalasPadam
  2. kekadang kalau agin malas tu mari
    mmg malas kan..hihi

    BalasPadam
  3. Salam kakcik,

    penyakit malas ni akhir nya membinasakan saya. Malas nak register anak awal2, tup2 penuh class. Dah kena separate school dgn abang2..Huuu..huu

    BalasPadam
  4. sama spt acu...jadi malas bila memikirkan keja yg belum siap...uwaaaaaa

    BalasPadam
  5. rumah kakcik ikut kakcik la...nak tutup ke nak buka ke

    BalasPadam
  6. bukak tutp..bukak tutup..begitulah manusia...ada banyak urusan lain perlu diselesaikan ya...

    BalasPadam
  7. saya tunggu depan pintu hari2 sampai terbukak balik.

    :D

    BalasPadam
  8. Tutup kejab untuk rihat, pasni bukak baliklah tu..:)

    BalasPadam
  9. hehe.. sama le kita.. bukan malas tp xde idea n xde mende nk cite

    BalasPadam
  10. Salam kakcik, itu hukum kehiidupan mood terkadang tak pasal juga... jadi bawak rehat pas dtg semangat sambung semula :) Jom Singgah! "Jom jalan-jalan ke Pahang"

    BalasPadam
  11. salam,

    udah datang penyakitnya....
    moga cepat sembuh.

    BalasPadam
  12. mals2 jual daun palas ar kakcik.hehe

    BalasPadam
  13. SALAM KAKCIK,
    CEPAT2 BUKA SEMULA. JANGAN BIARKAN KAMI MENANTI !

    BalasPadam
  14. perasaan itu datang bermusim .. kalau letih rehat dulu. bila rajin nanti aktiflah balik.

    BalasPadam
  15. Hehehe....
    Samala kita kak....
    Ni tgh rajin sket ni :))

    BalasPadam
  16. Ahaaa... malas yerrr.. Nak kene rotan niiii.

    BalasPadam
  17. awat kak?


    saya paling malas nak lipat baju!


    blogging paling rajin..hehe..

    BalasPadam
  18. ini penyakit 4 angka memang takada ubatnya.

    yang paling baik ialah tidur..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com