Kawan-kawan kakcik

Khamis, 13 September 2012

Tiba-tiba rasa nak jadi blogger yang terkenal dan popular...

(hahaha... berangan bukannya kena bayar pun kan?  Jangan jadi Mat Jenin sudahlah...)

Gambar dari : stampboards.com


Bukannya apa, kalau dah terkenal dan popular lagi glamour, bolehlah dapat pengikut(?) ratus ribu dan hari-hari beribu-ribu orang jenguk blog kita, kan?  Bila dah macam tu, mungkin juga akan menarik perhatian pengiklan untuk beriklan di blog kita.  Lepas tu (hahaha lagi, dah betul-betul berangan macam Mat Jenin), boleh dapat buat advertorial.  Bila dapat buat advertorial, mungkin dapat bayaran.  Ada bayaran, maknanya ada duit.  Ada duit, bolehlah membantu mereka yang memerlukan (jangan bila dah berduit, mulalah lupa daratan pulak!)...

Hai... angan-angan sajalah... Nasib baik tak jatuh dari pokok kelapa!


35 ulasan:

  1. jom la kita panjat pokok durian mak...untung2 dapat durian runtuh. ehehe~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum sempat panjat, timpa dek durian - tak mati, pengsan... hehehe...

      Padam
  2. teringin jugak acik nak berangan ni kak cik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jomlah kita berangan secara berjemaah... :)

      Padam
  3. aduhaii..
    daku hanya sekadar blogger picisan..
    huhuu...

    BalasPadam
  4. Takpe, semua kejayaan bermula dgn impian kak cik. Blog kakcik mesti boleh jadi blog popular nanti. Sbb sy tgk kakcik rajin update blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu masa tengah rajin, mungkin esok lusa kerajinan itu akan hilang lenyap. :)

      Padam
  5. semoga kakcik salah sorang blogger itu (popular)satu hari nnt.Insyaallah :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaupun tiada yang mustahil untuk terjadi, tapi untuk blog kakcik ni jadi popular adalah di luar jangkauan fikiran! :)

      Padam
  6. Tak salah klo berangan kan kakcik. Mana tau angan2 tu jadi kenyataan. Tetiba kakcik jadi blogger fofular. Tapi skang pon dah fofular apa ☺☺

    BalasPadam
    Balasan
    1. FOFULER keeee??? (ala2 Azwan Ali...)

      Verangan bole laaa... :)

      Padam
  7. Kak Chik dah makin menghampiri tahap popular pun...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iyeke?? ish ish... tak mana nak popularnye... ;-)

      Padam
  8. seronok gak kalau jadik popular nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan sampai tak nampak rumput di bumi sudahlah, kan?

      Padam
  9. salam sejahtera,

    Semua org berangan KC! kdg2 tinggi tak ingat dunia!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadang2 tak masuk akal punya angan2, kan? :)

      Padam
  10. Kak chik nak star bila, nanti saya bawa tilam

    BalasPadam
  11. kak chik dah glamerlah skung...ramai yang kenal kak chik seroja....

    BalasPadam
  12. Insyaallah, Kakcik.. Ramai yg dh berjaya tu bermula drp angan2 tau..

    BalasPadam
  13. bagi IM, jadi blogger macam sekarang pun dah ok. tak terlalu glamour dan tak pula lansung tak popular..

    BalasPadam
  14. nanti masuk tv macam blogger warkah untuk isteri, susah pula IM nak menjawap kat ibu_suri..he..he..

    BalasPadam
  15. Betul...berangan bukannya kena bayar pun!

    BalasPadam
  16. Dari angan-angan jadi kenyataan ;-)

    BalasPadam
  17. apa salahnya berangan kak
    di blog sendiri punn
    x suke jgn baca dan dgr kan ekke ;)
    saya pun sama ..
    ada masa2 berangan gak
    doa2 angan jadi kenyataan ;))

    BalasPadam
  18. nekcik ni lagi lah pulak....dah lama siaran tergendala!!!

    BalasPadam
  19. kalo bab berangan, saya lah orangnya..!!! sokmo jadi minah jenin..

    BalasPadam
  20. berangan biar sampai jadik kakcik.. ;)

    BalasPadam
  21. kakcik..hahaha..saya terbuai sama dengan angan2 kakcik ni....nasib baik tak kena bayo...hahaha..

    BalasPadam
  22. dh mmeg popular pun kakicik seroja ni hehehe

    BalasPadam
  23. moga angan2 kak chik jadi kenyataan...

    BalasPadam
  24. ohhh.... tu ke angan2 kakcik... ada angan2 yg boleh jadi kenyataan, ada yang tak boleh tapi kalau angan2 nak trafik tinggi memang boleh sangat, kena rajin study/cari info kat intenet nih..... ramai dah yang dapat capai, tak mustahil untuk kakcik dan saya juga

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com