Kawan-kawan kakcik

Selasa, 18 September 2012

Pertama kali kakcik pergi ke rumah terbuka yang ada badut...

Rumah (sebenarnya kondo) ini terletak di tingkat 16

Lagi pandangan dari atas.  Kondo ini terletak di Taman Dagang, Ampang.


Badut (En. Adam) yang kelihatan letih.  Dengarnya beliau hadir ke
satu majlis sebelum singgah di sini.

Nampak macam sama saiz je!

En Suami pun nak tumpang bergambar sama.

28 ulasan:

  1. salam wbt kakcik..hehehe,memang nampak kepenatan en adam tu..penat layan bebudak kot sbelum tu..;p

    BalasPadam
  2. Dah tak sempat membersihkan diri dtg beraya muka masih badut lagi:)

    BalasPadam
  3. sebelum beraya dia bekerja sebagai badut dulu kot?

    BalasPadam
  4. Kesiannya, memang nampak penat mukanya. Anak saya klo nampak dah nangis2 nih. Sebab dia takut badut >_<

    BalasPadam
  5. yela.. slalunya kat birthday party jek. hehe..

    BalasPadam
  6. aah nampak sgt badut tuu keletihan kak ;)

    BalasPadam
  7. kesian.. nampak sangat dia keletihan tapi dah itu sumber rezeki dia.. ;)

    BalasPadam
  8. Salam kakcik,

    Kak Ani belum pernah lagi ke majlis hari raya ada badut tapi majlis hari jadi adalah.

    Sekarang semua bisa.......

    BalasPadam
  9. penambah seri dia kt majlis tu (badot)

    BalasPadam
  10. budak2 mesti seronok dgn kehadiran badut ni..

    BalasPadam
  11. errrr die dtg mkn ke @ hiburkan org?

    BalasPadam
  12. bdk2 msti suke... lg2 kalu dpt belon

    BalasPadam
  13. he he KA ada pgi satu open house di ampang ahad lepas, pown ada badut juga !

    BalasPadam
  14. ada befday party ke kakchik..selalu kalau ada befday baru ada badut..

    BalasPadam
  15. hahahahhaa.. betul2 nampak letih..hehe. cian dia

    BalasPadam
  16. Jarang orang panggil badut masa majlis raya. Biasanya clown ni kat party besday jer kan...

    Macam-macam fesyen sekarang ni, kan?

    BalasPadam
  17. mesti meriah nie kak siap ada badut lg..sy pun x pernah jumpa jgk:)

    BalasPadam
  18. Saya pun pertama kali tengok.. Suasana lebih meriah kot..

    BalasPadam
  19. kekadang badut ini umpama lilin. menceriakan orang lain tetapi hati sendiri belum pasti..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com