Kawan-kawan kakcik

Isnin, 17 September 2012

Jamuan Hari Raya Kelab Bernas Cawangan Utara...

Disebabkan ini majlis orangkakcik jadi segan hendak merakam gambar banyak-banyak.  Apa pula kata orang nanti!

Mula-mula rakam gambar sudu...

...lepas tu gambar sirap!




Tak perlu ambil banyak-banyak kalau akhirnya jadi pembaziran, kan?




En. Suami sedang menyampaikan hadiah cabutan bertuah.  Kakcik juga
dijemput menyampaikan hadiah, tapi tiada gambarnya. Di majlis ini En.

Suami menyampaikan ucapan yang teksnya di tulis oleh setiausahanya.
(kakciklah tu...)



Dia tetap dengan 'dunianya'...

14 ulasan:

  1. jemput melawat blog saya... https://honeyothman.blogspot.com

    BalasPadam
  2. hehehe.. orang lain sibuk makan, dia sibuk dengan tab dia tu ye..hehehe

    BalasPadam
  3. jarang tengok puding kaler biru camtu.

    BalasPadam
  4. Makchaq baru sekali rasanya dapat hadiah cabutan bertuah, kecuali yg semua dpt hadiah..

    Pandainya kakcik sampai boleh karang ucapan kan.. Tulis kat blog pun makchaq suka baca..

    BalasPadam
  5. Aduh puding pun menawan..mkn jer kakcik kan.. Hihihi

    BalasPadam
  6. psstt: bukan taknak ajak kakcik tapi kakcik kan baru balik dari utara.. ;)

    BalasPadam
  7. Memang segan kalau nak amik pic banyak2 kalau kite je yg pegang kamera kan akk ekeke, mana yg sempat je lah kak ;)
    Aduhh sedap nampak puding tuu warna warni ;))

    BalasPadam
  8. alhamdullilah..kenyang makan makan lagi kan kakcik...hehehehe

    BalasPadam
  9. saya pon sama kalo majlis orang, segan nak bwk kluar camera.. tapi curi2 jgk..

    seronoknya majlis ber-ramai2 kan..

    BalasPadam
  10. makan seadanya itu ikut sunnah. makan berlebihan bikin badan punah...

    BalasPadam
  11. Nak ambik gambar byk2 nanti orang kata jakun (sorry kakcik, bukan saya kata kat kakcik). kdg2 saya nak amik gambar food kat psr mlm rasa maluuu..... memang bertuah lah orang yang dapat cabutan bertuah tu, orang yang bagi tu camne lak... heheheh

    BalasPadam
  12. Wahhh Abang MUS dah gaya macam YB dah. Siap ada Setiausaha politiknya sendiri tuuu.. hihihihi

    BalasPadam
  13. As salam Kak Cik,

    Sihat? Tertunggu2 gambar kakcik... Puding biru ni nampak pelik tp looks yummy! :))

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com