Kawan-kawan kakcik

Isnin, 17 September 2012

Hotel Seri Malaysia Kepala Batas...


Tujuan kami ke sini.






Berkhusus ke berkursus?

14 ulasan:

  1. Assalamualaikumwbth....

    Uiks....salah ejaan tu sis.......makna pun lain gak tau.....!!!

    BalasPadam
  2. Agaknya yg menuis tu pekerja import..tapi jgn kata, rakyat Malaysia pun ramai yg tak gheti mengeja dgn betul bab nahunya lagi tok sah cerita..berterabur!

    BalasPadam
  3. sejak ibu_suri dah ok sikit ni, IM jarang bermalam di hotel. rindu jugak dengan suasana damai di hotel.

    BalasPadam
  4. Salah eja, makna pun dah jadi lain dah, haisy..

    BalasPadam
  5. apa la hotel sri malaysia..bahasa malaysia failed ..kukui

    BalasPadam
  6. nampak bersih ye kakcik, jauh berjalan tu

    BalasPadam
  7. Jamuan HariRaya jauh sekali.... tapi berbaloi kan?

    Sambil cuti makan angin rehatkan fikiran.

    Minggu depan ke mana? Gathering tu join tak?

    BalasPadam
  8. Tak berapa berseri nampaknya Seri Malaysia ni... Buat silap macam ni...

    BalasPadam
  9. Jauhhh kak cik berhari raya .....

    Saya tak ada di sana ..... kalau tak boleh singgah rumah ....

    BalasPadam
  10. wah.. dengki tengok dak Adik.. hehehe..

    BalasPadam
  11. macam mana la dorang terlepas pandang tu... hehhehe ni kalau kakitangan dorang terbaca sure malu :)

    BalasPadam
  12. saya pun pernah bermalam di sini, bilik dia spacious sangat dan harga pun murah. lepas tu masa tunggu hubby main golf, kita orang pusing2 kedai2 sekitar hotel tu, seronok rasanya...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.