Kawan-kawan kakcik

Selasa, 14 Ogos 2012

Selamat hari raya kawan-kawan...

... didoakan kalian dan seluruh ahli keluarga selamat sejahtera walau di mana berada.  Jangan akhiri kegembiraan dengan tangisan.  Dalam kita bergembira, ingatlah sama pada saudara kita yang dihimpit derita ... InsyaAllah blog ini akan terus 'bernyawa' selagi ada izinNya.  Kakcik tidak mengambil cuti raya tambahan.  Bagaimanapun, hari ini kakcik bercuti sakit (apakah sakitnya, tidak sesuai untuk kakcik kongsikan) dan esok kakcik akan bercuti rehat.  Hari Khamis kakcik akan ke pejabat seperti biasa, InsyaAllah.

Yang ini, Along yang dapat.  Kain putih sepanjang 6 meter.

27 ulasan:

  1. saya doakan AKak cepat sembuh..
    dah nak raya ni..
    :)

    BalasPadam
  2. harap kakcik cepat sembuh ye.rehat2 ok hari ni.

    BalasPadam
  3. salam
    mudah2an sakit tak berlarutan...
    kakcik..amik kad raya kt blog saya ya..

    BalasPadam
  4. semoga kesihatan Kakcik cepat pulih ya..

    BalasPadam
  5. semoga cpt sihat ye kakcik.... banyakkan rehat...

    BalasPadam
  6. selamat hari raya
    mohon maaf zahir dan batin
    semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  7. take care kakcik..moga cepat baiknya ye :)
    selamat hari raya

    BalasPadam
  8. semoga mak cepat sembuh ye
    mak, kain putih tu untuk apa??

    BalasPadam
  9. selamat menyambut 1 syawal kak cik...

    BalasPadam
  10. Ujian bulan Ramadhan ye Kak Cik. Terimalah seadanya kita sebagai hambanya.

    Aina pula akan mula bercuti pada hari Jumaat.

    BalasPadam
  11. Hari Khamis dan Jumaat...sekolah mohon cuti berganti....

    Selamat Hari Raya buat Kakcik sekeluarga...Maaf zahir dan batin , maaf atas segala-galanya.

    BalasPadam
  12. rehat cukup-cukup ye kak cik.Mudahan cepat sembuh.amin

    BalasPadam
  13. Moga kakcik sabar dan sihat sebelum menjelang Hari Raya. Jgn banyak fikir kakcik. Kakak doakan segalanya baik-baik semuanya.

    BalasPadam
  14. moga kakcik cepat sembuh hendakNYA..

    psstt: insyaAllah minggu ketiga raya ai akan buat open house.. tunggu entrynye nanti.. ;)

    BalasPadam
  15. sama2lah kita, moga cepat sembuh ye kakcik!

    BalasPadam
  16. semoga kakcik cepat sembuh ya...

    BalasPadam
  17. السلم عليكم ورحمة الله

    Moga kakcik cepat sembuh atas izin~Nya..

    Selamat hari raya..

    BalasPadam
  18. byk2 rehat mak... :)
    tengah sakit2 pun smpt lg mak update, anakanda ni sihat walafiat blog dh terabai....hihihi..

    selamat hari raya aidilfitri mak (teringat2 mangga haritu)

    :)

    BalasPadam
  19. cane leh dapat kain putih tu kak...alhamdulillah rezeki, ..moga kakcik sihat walafiat hendaknya..tak lama dah nak beraya dah kita kak...selamat hari raya..ribuan maaf saya pohonkan andai tersalah kata :)

    BalasPadam
  20. Moga kakcik cepat sembuh.. Berehat laa yer..jgn fikir yg bukan2 tau.. :)

    BalasPadam
  21. take care ya kakcik.. semoga cepat sembuh & selamat berehat.. wah, Along dah dapat hadiah raya.. bestnya..

    BalasPadam
  22. Selamat Hari Raya kak chik...

    BalasPadam
  23. semoga cepat sembuh kakcik.... selamat hari raya, ampun maaf dipinta. mintak kakcik, kuih sepotong mahu makan kerna perut kosong. hihi, kakcik, jaga diri tau.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com