Kawan-kawan kakcik

Khamis, 12 Julai 2012

Setelah berfikir berkali-kali...

ingin rasanya aku berlari
jauh-jauh membawa diri
hendak diluah siapalah yang mengerti
melainkan semuanya terpaksa ditelan sendiri

setelah kufikir-fikirkan lagi
sejauh mana pun aku kan pergi
akhirnya pasti berpatah kembali
lalu terpaksa juga menghadapi
kerana hidup dan masalah adalah adunan sebati

Bila menginap di hotel, jarang sekali apa yang disediakan ini dimanfaatkan.

Restoran makanan segera yang berdekatan dengan hotel adalah menjadi
pilihan utama saat perut lapar dan ditinggalkan bersendirian.

Yang penting - teman ini dapat dibuka.

28 ulasan:

  1. salam akak..hehehhe..xpela kdg2 teringin nak mkn yg berada di luar hotel...tp biasanye mkn hotel lg best kan kak..hehehe...xpe ape yg penting..dimana sahaja boleh berblogging..hehehhe

    BalasPadam
  2. terliur tengok kfc...huhuhu
    cheqna pose lagi hr ni....last day =)

    BalasPadam
  3. bila sunyi.. teringatkan blog dan teman2... :)

    BalasPadam
  4. kak, masalah dgn kehidupan mmg sebati. tabahlah kita hadapinya ye.

    BalasPadam
  5. walau dimana berada,yg penting...internet mesti ok...

    BalasPadam
  6. anak2 saya kalo sebut kfc mmg laju aje peginya, hari2 pun takpe

    BalasPadam
  7. betul tu yg tu selalu diambil pada hari chekout, hehehe.. oo KFC dekat ja dgn htl sri malaysia..

    BalasPadam
  8. baru2 ni pergi cameron mmg bnda tu sy gunakan sebaiknya mak...sebab sejukk...mlm2 perut lapa..bli megi cup 3cawan..hihi

    BalasPadam
  9. sy pun kan kakcik campaklah kemana saja akan ok kalau ada talian internet :) sorang diri pun tak apa janji boleh online.

    BalasPadam
  10. selalunyer begitulah kakcik, masa yg terhad n kepenatan jadi penyebab!

    BalasPadam
  11. Sy senyum dgn pesanan suami Kakcik tu. Tak mustahil....mmg tak mustahil.

    Kakcik, sy klu g hotel...air yg disediakan tu mmg sy sebat je. Hahahahah!

    BalasPadam
  12. kak cik semalam pun kami semua berkelah ke sekolah Qayyum makan kfc...

    BalasPadam
  13. Pesan Suami Joanna pulak kak cik :

    Buat baik berpada2 langgar perintah Allah jangan sekali

    BalasPadam
  14. berbuat baiklah selalu sesama kita kan..

    BalasPadam
  15. salam kakcik

    sedapnya kfc tu, dahlah tgh lapar ni hehe

    BalasPadam
  16. hotel yg ada wifi mmg menjadi pilihan blogger, kan kakcik? :)

    BalasPadam
  17. kalau kami duk hotel. meamang akan guna heater tu sebba buat susu anak..hihi..
    Tambah plak bantai minum nes free tu..nak beli sendiri tak cukup budget..;p

    Pesan suami kakcik tu ada benarnya..saya selalu pegang dengan kata-kata tu jugak..supaya hati2 dalam bercakap2...taksemua orang boleh simpan rahsia dan keburukkan kita

    BalasPadam
  18. Pehhh....bukak blog dari HP ke Kak...hebat...

    BalasPadam
  19. Saya kalau kat Hotel , habis semua bendalah kat situ saya pergunakan sebaik-baiknya... hehe..

    salam kak cik , harap sihat yaa... :)

    BalasPadam
  20. Jiran saya bawa periuk sendiri sardin goreng ikang goreng karipap sndiri hee tea uncang sendiri,,goreng ayam utk tiga hari,,nasib baik tiada gas satu kg

    BalasPadam
  21. saya suka marrybrown..kalo jadi duta dia pun best gak..heheh ..take care kakcik :)

    BalasPadam
  22. duk kt hotel yg penting boleh bukak blog barulah tak sunyi kak kak cik...

    BalasPadam
  23. dok hotel jarang nak guna semua tukan akak..
    makanan segera juga jadi pilihan..
    hehehe.. kadang2 nak guna pun dah mcm berhabuk..
    tak lalu nak guna..huhuhu..

    BalasPadam
  24. Masalah apa kakcik sampai nak lari2 ni..

    kalau lari mai putrajaya pun best jugak.. boleh sembang2.. teringin nak jumpa kakcik in-person..

    BalasPadam
  25. Salam Kakcik,
    Apa bendenya Kakcik? Akak ni dok sowang-sowang jadi tak der ler nak lari memana...dok dalam rumoh kecik ni diam-diam he he!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com