Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 13 Julai 2012

Senarai blog (bloglist) baru...

Kakcik harap kawan-kawan yang meninggalkan pautan dapat menyemak sama ada kakcik terlepas pandang pautan blog anda.  Senarai ini akan kakcik kemaskinikan semula nanti disebabkan ada yang meninggalkan komen tapi tidak menyertakan pautan (link) blog, dan kakcik kena 'menjejakinya'. Kepada yang meninggalkan komen tetapi tidak tersenarai, sila semak di senarai sebelum ini.  Mana yang telah ada 'di sana', kakcik tak senaraikan semula 'di sini'. 


Terdapat masalah terhadap pautan dua blog yang tersenarai dalam petak hitam.  Nanti kakcik semak semula kenapa.  Sementara dua blog dalam petak merah nampaknya telah setahun tidak dikemaskini.  Benarkah?

 
Ini catatan berjadual.  Kakcik mungkin telah berada di Kuala Selangor sewaktu catatan ini terbit.  Balik nanti, kakcik semak semua komen.  InsyaAllah.

33 ulasan:

  1. Rozie punyer http://mummyrozie.blogspot.com

    BalasPadam
  2. xnmpk blog QH ponggg..hehe...QH pon follow gak blog ni...(^__*)

    BalasPadam
  3. kakcik..jangan tinggalkan daku..jauh di mata, lekat di hati..

    BalasPadam
  4. tq kakcik ... KA dah check ada kat situ hehe

    BalasPadam
  5. hehehe...tak pelah kalau xtersenarai pun janji kakcik sll ingt kita...hehehe...

    BalasPadam
  6. yay. saya punya entry out sebab demam. hehe. jadi tak upadate semalam.

    BalasPadam
  7. Nama saya ada kak chik terima kasih ye

    BalasPadam
  8. sy tersenarai :D
    terima kasih ya kakcik *flyingkiss*

    BalasPadam
  9. tak tahu tersenarai jugak ker idak.... hihihi

    BalasPadam
  10. terima kasih kakcik...dah tersenarai :D

    BalasPadam
  11. saya tak tersenarai tp yg penting blog kakcik saya dah masuk lam bloglist saya..saya suka datang sini :)

    BalasPadam
  12. Cepat Kakcik buat ye... walau jalan sana-sini tak sampai seminggu dah siap. Terima kasih kakak diterima juga..

    BalasPadam
  13. Sy pun baru kemaskini blog list sy...sbb ade kwn kite yg dah tiada.

    =(

    BalasPadam
  14. Terima kasih , blog saya dah tersenarai. alhamdullillah.

    BalasPadam
  15. Rietta punya ada...thanks kak cik....

    BalasPadam
  16. mak..
    link lagi satu (yg tak berapa nak berhapdet jugak.. hehe)
    http://adaapadalamhati.wordpress.com

    babai mak, selamat membeli ikan fresh kuala selangor! =)

    BalasPadam
  17. hari tu rasanya iols tak bagi iols punya link blog...
    maaf ye kakcik...

    here :

    http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. jangan lupa singgah makan cendol durian yang sedap itu ye ;p

    BalasPadam
  19. IM pun tengah kemaskini senarai bloglist IM. Ada yang dah berbulan-bulan tak naik ke atas.

    IM senarai mereka-meraka yang memang selalu singgah blog IM je sebab yang selalu singgah itu menunjukkan mereka memang suka baca tulisan IM.

    BalasPadam
  20. Mekasih kakcik. Dah ada dlm list ☺☺

    BalasPadam
  21. kalau saya nak masuk blh?
    nurainsz@blogspot.com

    BalasPadam
  22. alamak.. SiRibenMerah http://whatshewannatalk.blogspot.com/ takde dalam senarai la... hehehehe~

    BalasPadam
  23. memola tak faham blog list tu..tapi bila tengok balik..ohh sudah tentu saya sudi jadi kawan kakcik..:)

    BalasPadam
  24. komen orang adakan kakchik..hehehe

    BalasPadam
  25. alamak!!!! saya dah terlepas nie kakcik akibat kesibukan kebelakangan ni...saya nk join jugak...belum terlambatkan kakcik.....

    http://4fn1mn.blogspot.com

    BalasPadam
  26. Asmkm Kak cik.harap sudi terima lagi..maaf x perasan hari tu..huhu

    http://arianasstorys.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. suri tengok blog suri yg suam2 kukupun ada kakcik..terima kasih sangat2. :-)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.