Kawan-kawan kakcik

Isnin, 9 Julai 2012

Sarapan pagi di LCCT...

Nasi lemak = RM9.90

Milo panas = RM4.00

Jumlah yang telah dibayar, termasuk secawan susu kacang soya
dan cukai perkhidmatan.

Makan sorang-sorang ya bang?

Makcik ini kalau tak makan seminggu pun tak siapa tahu - tengoklah saiznya itu!
 Tapi makcik ini bukan OKU tahu? Walaupun matanya sudah semakin rabun.

22 ulasan:

  1. pagi2 dqah sarapan kat LCCT...nak kemana akak?

    BalasPadam
  2. harga mcm kat oldtown white coffee

    BalasPadam
  3. hehe..kakcik ni, org muda pun rabun tau, bukan org tua je.
    kakcik nak kemana? hari tu pegi Alor Star.

    BalasPadam
  4. begitulah harga di LCCT kan.. & di mana2 airport pun... peh! tercekik rasanya tapi oklah, banyak tu.. boleh cover makan seminggu.. tak siapa tahu.. hihi..

    BalasPadam
  5. bercuti ke kakcik? sedapnya kalau dapat pekena nasi lemak time ni hehehe

    BalasPadam
  6. aahlah, akak nak ke mana tu? pagi2 kat lcct? harga nasi lemak tu 10 rm? kat airport kan..

    BalasPadam
  7. Mcm dah lali tgk harga makanan kat cafe/resto ni kan...tax je pun dh dkt secawan kopi....tp selesa ..tak panas dan tak sesak.. :) antara price yg kita bayar sebenarnya heheee

    BalasPadam
  8. Ntahle sekarang ni semuanya mahaii..sardin pun kus semangat...

    BalasPadam
  9. perghhhhhhhhh milo panas sampai 4henggit....

    BalasPadam
  10. kak chik!!!!..teratak 66 tertinggal weii..huk huuk..

    BalasPadam
  11. Huh... mahalnya kakcik. Kalau kakak nak kesana bawa bekal..

    BalasPadam
  12. jangan memain, makcik tu ade bodiguard baju kuning kat bakang tuu.. ehhheee

    BalasPadam
  13. mahainye..kalau saya tentu tak dapat makan sebab tak mampu..
    hihi..
    tapi kalau mampu dan terpaksa..makan sajalah..:)

    BalasPadam
  14. standard harg makanan kat airport....dah la mahal, tak sedap lak tuh

    BalasPadam
  15. Harga makanan kat sesetengah tempat memang mahal betul..

    Makchaq pun kalau tak makan 2 3 hari agaknya perut masih nampak macam orang kenyang...

    BalasPadam
  16. isk.isk..isk...
    rasa cam nak menitik air mata satu-satu tgk milo panas
    4hengget..!

    apakah...?

    BalasPadam
  17. Sy tak suke mkn2 kat LCCT tu. Mmg mencekik. Slalu tapau roti. Kendian dah smpi memane destinasi, bru le mkn...mmg kami cheapskate Kakcik.

    =(

    BalasPadam
  18. Ramai tak sedar ada kantin staf dekat depan skybus stop di lcct. 1/2 price dari yang kedai dalam lcct ;)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com