Kawan-kawan kakcik

Selasa, 10 Julai 2012

Lasagna hasil tangan Bangcik...

Puas minta mak buatkan, mak tak buat.  Sudahnya Bangcik buat sendiri.

Percubaan kali pertama, belum begitu menjadi.  InsyaAllah di percubaan
kedua nanti mesti lebih sedap lagi.

Seronok sangatlah tu!

35 ulasan:

  1. Satu percubaan lasagna yg baik walaupun 1st time, kira jadi ler tu..caya la bro!

    BalasPadam
  2. Rajinnya Bangcik buat lasagna,Nurul pun blm try buat lg lasagna nie.

    BalasPadam
  3. pandainyaa BC buat lasagna.. Sejuk perut kakcik punya anak mcm BC

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Ada syarikat ubat gigi nak ambil dia jadi model tak? :)

      Padam
  5. pandainya bancik masak...nak resepi boleh...

    BalasPadam
  6. nanti boleh bukak kedai makan sebab rajin masak...:)

    BalasPadam
  7. pandai bangcik masak, sya pun tak pernah buat lagi bagi resepi dari cara kakcik ye? ;p

    BalasPadam
  8. bestnya Bangchik...

    kak chik saya pun tak terbuat lg Lasagna ni...
    sekalipon x penah buat...
    Nak cuba la sebelum posa..=)

    BalasPadam
  9. masa pregnant hari tu, saya suke sgt mkn lasagna ni. Kunun nak buat tapi tak jumpa pun kulit lasagna..yelah duk kt kampung.
    Anak Kakcik beli kulit lasagna di mane ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bangcik beli bahan2 buat lasagna tu di Jayen (Giant) je... :)

      Padam
  10. nampak sedapnya...aritu ada jugak buat..rupanya sangat menyedihkan walau pun damia makan tak renti renti.. dia panggil pizza..haha

    BalasPadam
  11. nak oder satu bole bangcik?mana resepinye bangcik?

    BalasPadam
  12. kakcik : bngcik ni dh ade yg punya ke ? kihkihkih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bangcik ni baru nak ambil PMR tahun ini! :)

      Padam
    2. ok. leh booking nak wat menantu nnti ke hihihi

      Padam
  13. Salam Kak cik, leh tak kasi resepi, hehehe...
    saya suke lasagna..nak try buat, kalo senang, boleh saya buat weekend ni, heeee~

    BalasPadam
  14. Kawan-kawan yang dikasihi...

    Kakcik tak boleh nak bagi resepi sebab kakcik sendiri pun tak tahu buat. Bangcik dapat resepi dari ibu saydaranya. ;-)

    BalasPadam
  15. untungnyer kakcik, bangcik minat mencuba msk sndiri... walau tak menjd tp nampaknyer sungguh menyelerakan

    BalasPadam
  16. kira jadilah lasagna tu, mesti sedap... untungnyalah Kakcik ada Bangcik..

    BalasPadam
  17. Mesti adik paling seronok sebab abang rajin. Kakak nie pun tak terbuat macam bangcik. Untunglah kakcik:)

    BalasPadam
  18. hasil air tangan sendiri mesti bangcik bangga kan.
    nampak lazat lasagna tu.

    BalasPadam
  19. Tepuk tgn! Tak kesah jadi tak jadi janji ada effort. Hrp pas ni ade effort utk bt lagi. Lelama ley msk audition Masterchef!

    BalasPadam
  20. waddduuuuuhhh untung bakal isteri bangcik!

    BalasPadam
  21. lebar nye senyuman anak mak tu
    mesti sedap kan lasagna bangcik tu mak??
    nanti acu p, bangcik leh la masak kan..hehehee

    BalasPadam
  22. salam kenal kakcik..berziarah dan follow kakcik yer..frst time tp dh kira ok tue:P

    BalasPadam
  23. la pandainya dia masak..tak mustahilkan..
    kak pun tak pandai masak ni...

    BalasPadam
  24. eh jadi la tu..pandainya dia,wajin :)

    BalasPadam
  25. yummy....rietta suka lasagna.... tapi xreti buat....asik mam kat PIZZA jew....

    BalasPadam
  26. sedap ke?anis tak reti buat le..heee..resepi seround..

    BalasPadam
  27. sedapnyer lasagna..kakcik nak resepi boleh tak hihi

    BalasPadam
  28. kira ok lah tu..

    saya sendiri tak pernah masak lasagna! ahaha

    BalasPadam
  29. best nye..one of fav lebly kakcik..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.