Kawan-kawan kakcik

Isnin, 21 Mei 2012

Perkelahan blogger di Tasik Cempaka...

Mommy dan Ziyyad kesayangan DaddyZiyyad


AzieAzah bersama Azian Elias

Azie bersama GadisBunga.  Catatan GB berkenaan perkelahan ini
boleh di baca DI SINI.

Pilih pilih nak makan apa

Dah pilih tu, makan sampai habis tau! :)

Ketibaan Mamarazi.
Ada catatan dan gambar di blog Mamarazi ini DI SINI

Dr Hanie yang pemalu tapi pemurah. Eh! Iyeke pemalu tu? :)

Anak bongsu Anaa yang bulat dan comel.

Pertemuan yang berlangsung dengan mesra tanpa mengenal batas usia.
Bro Framestone dan Dato' LF dalam gaya yang hampir sama walaupun
dalam 'kedudukan' berbeza. :)

Gadis-gadis manis yang sentiasa ceria walaupundalamhatisiapayangtahu.
GadisBunga bersama AcuSayang. Yang bertudung putih di belakang itu
adalah JunAina.  Catatan yang dibuatnya ada DI SINI.

Tahu guna ke tidak tu?


Siapa kata tak tahu?  Cuba klik di sini.

35 ulasan:

  1. bessnyer dapat mengeratkan sillaturahim camni.....suker tengok!!

    BalasPadam
  2. tak dpt join pun walaupun dekat dari rumah,sbb ada hal yg lbh urgent!
    huhuhuh~!

    BalasPadam
  3. pas ni tunjuk gambar makanan pulak ye kakcik...
    nak jugak tau kengkawan semua bawak apa..

    BalasPadam
  4. cemburunya sy!..semua yg pegi up cerita menyeronokkan ni :)

    BalasPadam
  5. sukanya tengok :)

    segan sy kalau nk mencelah kat situ hihi

    BalasPadam
  6. meriah nampaknya tu ya kakcik. seronok tengok.

    BalasPadam
  7. Jeless sbb ella tak da. sedihhh .. tak dpt dtg

    BalasPadam
  8. Salam,
    Tak sabar nak tunggu pertemuan Hari Raya nanti ... masa tu kita nak kumpulkan seberapa ramai (blogger) yang boleh

    BalasPadam
    Balasan
    1. AsSalam Dato'
      jangan buat 6-8 September tau
      nanti saya tak dapat join.. huhu~

      Padam
  9. bestnya. hihi. best lagi makanan tu

    BalasPadam
  10. mak, alamat mak ade dh...maceh :)

    BalasPadam
  11. wah.. seronoknya... sambil berkelah di tamankan..

    BalasPadam
  12. Itu kampung kita tu....huhu...bila la dpt join semua kwn2 blogger. Raya nanti ada buat tak? kak zana raya Kelantan dulu, lps tu balik Bangi, kakcik buat eh? hehe...

    BalasPadam
  13. seronoknya kakcik...:) bilalah boleh join kan...

    BalasPadam
  14. amboi heppinye..sy pun dh lama tak berkelah cmni

    BalasPadam
  15. kakcik yg mana satu ya? semuanya dah macam kembar jer..

    amboi Azie, ayam goreng tu kepit celah ketiak dia jer hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam kamera kakcik, pasti susah nak jumpa wajah kakcik. :)

      Padam
  16. meriahnya dapat dirasakan dari jauh2 jer...

    BalasPadam
  17. lepas ni nk join lagi. seronok la ramai2 jumpa blogger...salam perkenalan semua :D

    dr fasz :)

    BalasPadam
  18. Wahh bestnya kakcik..gathering gini dpt mengeratkan silaturrahim.. :)

    BalasPadam
  19. Salam Kakcik,
    Org Malaysia kalau jumpa mesti makan2, apa lagi!

    BalasPadam
  20. SERONOK nya..mcm nk join,tp jauh sgt...ehehehe..kalau lepak semeja kt kedai kopi boleh kot...ekeke

    BalasPadam
  21. seronoknyer KakChik....yg Alin penah jumpa..Kak Yan & Dr Hanie jek..

    BalasPadam
  22. mamarazi? kui3... ok, still tersengeh..tqvm atas pautan, kakcik cayangggg..

    BalasPadam
  23. kak chik cik ina tengok kak chik kurus je. suka tengok mommy tu comel , kak chik semuanya comel-comel GB pun comel :)

    BalasPadam
  24. terhibur sangat2 tengok gambar2 ni kakcik.. saya amik sumer gambar2 ye kakcik.. hehe..

    BalasPadam
  25. Hmm..seronoknya..jeles tau..hehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com