Kawan-kawan kakcik

Rabu, 16 Mei 2012

Jom kita berkelah, nak? ...

Tempat yang dicadangkan : Taman Tasik Cempaka, Bangi
Tarikh : 20/05/2012
Waktu : 9.00 pagi
Konsep : Berkelah dengan membawa makanan untuk dikongsi bersama.


Sebenarnya cadangan ini adalah rentetan perbincangan di facebook  bersama Dr. Hanie, Dr DaddyZZ, Gadisbunga, Anaa dan AcuSayang.

Sekiranya ada kawan-kawan yang lain bersetuju untuk hadir, bolehlah turut serta dan tinggalkan komen di bawah catatan ini.

Gambar dari : http://www.flickr.com/photos/adib/5963585412/in/set-72157626714730847

Gambar dari : http://jaffpoint.blogspot.com/2008/06/taman-tasik-cempaka-bangi.html


68 ulasan:

  1. macam tak dapat join je... :(

    BalasPadam
  2. as salam Kak Cik


    rasa macam nak join jer ....

    BalasPadam
  3. berkelah pagi2 tepi tasik camni? Menarik ni kak. nnt ella confirm kan eh.

    BalasPadam
  4. ermmm....masih dalam pertimbangan sbb sya cuti masa tu, manalah tahu kalau kak erna nak pergi bolehlah bersaing sekali ;p

    BalasPadam
  5. Nyaman je makan-makan / berkelah di tepi tasik. Lepas makan boleh joging ramai-ramai hihi...

    BalasPadam
  6. kenangan tempat jogging zaman study UKM dulu.. hehehehe~

    p/s: kalo terlarat bgn awal ai join menyibuk.. ngeeeee~
    *malu tutup muka*

    BalasPadam
  7. salam kak cik..
    xdpt ler nak join..kenduri kawen ada 2 tempat tarikh tu..huhu

    BalasPadam
  8. kakcik.. nak join.. tapi.. huhuhu...

    BalasPadam
  9. Kakcik....ni tempat kita org jogging dulu, kg halaman....uuwaaaa...

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Acu, mak belum tanya dengan Dato' lagi...

      Padam
  11. Hari tu opis ada buat family day...

    BalasPadam
  12. salam..


    rindunya nak pegi tasik cempaka ni..

    dulu ramai je org buat port sini..

    sekarang ni entahlah macam mana..

    BalasPadam
  13. saya pada minggu itu der di ipoh kot idak bolehler gak yerk.... tempattu tauler kat mana...

    BalasPadam
  14. beshnya..
    x nak ke berkelah ke trg??
    =)

    BalasPadam
  15. bestnyaa akk
    bilelahh dpt joint nie
    akk buat roadtour .. ekkke ;)

    BalasPadam
  16. seronoknya dapat bersua muka ye kak, heheheh syioknya berkelah

    BalasPadam
  17. wahhh. tasik cempaka. tempat sy bbq masa stdy ukm dulu.. hihihi...

    BalasPadam
  18. kakcik..ada kenduri dikampung..tak dapat nak turut sama

    BalasPadam
  19. Salam kakcik,

    Kak ani ni seperti biasalah hati teringin tapi keupayaan kurang.

    Apapun akak doakan pertemuan ini berjaya seperti yg pernah diadakan.

    BalasPadam
  20. Makchaq ada kenduri pulak, kalau tak nak jugak jumpa..dekat je dengan putrajaya ni..

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum Kakcik....(nada sopan sambil senyum)

    Kakcik apakhabar? Sudah lama tidak mendengar berita. Semoga sihat hendaknya disamping anak2 dan suami tercinta. Fa di sini alhamdulillah sihat seadanya. Sekarang Fa sibuk sedikit menguruskan kelas kerana pelajar2 akan menghadapi peperiksaan tidak lama lagi. Kakcik pula bagaimana? Semoga semuanya berjalan lancar.

    oopssss!! Dok ingat tengah tulis surat pulak!! hehee....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikummussalam Pn Sri Fa...

      ke manakah gerangan menghilangkan diri? Sunyi tanpa sebarng perkhabaran dan tiada jejak ditemui.:(

      Terima kasih kerana diri ini masih diingati. Bilakah gerangan agaknya adapt kita berjumpa lagi?

      :)

      Padam
    2. InsyaAllah kakcik, ada rezeki kita jumpa lagi...tak jauh mana KL - Kemamang....hehe

      Padam
  22. seronoknya.. jumpa2 blogger cam ni kan,.. duduk jauh dan suami kerja la ahad,.. kesian kan, kami x macam org lain, suami keja ahad tapi cuti isnin,.. frust...

    BalasPadam
  23. Teghighinn tapinye ade jemputan lain kui 10 pagi kat sebelah lain :'(

    BalasPadam
  24. bestnya akak..tapi jauh sgt la dari utara nak ke bangi tu..

    BalasPadam
  25. idea menarik... tapi tarikh tu saya belom boleh confirm... walaupon megharap

    BalasPadam
  26. wahhh brilliant idea...baguslah kak cik... :)

    BalasPadam
  27. mcm nak je pegi.. tapi tak sure.. sebab ada acara pulak tghari tu kat kg.. nnt kita roger2 yee.

    BalasPadam
  28. Teringinnya nak join...tapi sapala Aspen ni....malunyeee tetiba je nanti menyelit, sume pun x kenal Aspen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa... datanglah join sekali. Kalau tak kenalkan diri, macamana kakcik nak kenal. :)

      Padam
  29. ahad ni ye kakcik? Insya Allah...saya akan confirm kan kelak

    BalasPadam
  30. kakpah nak pegi joging kat situ dan intai dari jauh sapa yang hadir hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Janganlah intai2 je Kakpah. Datangle sekali bawak pizza. :)

      Padam
  31. tak dpt joinlah kakcik. Syok je blogger area sana ni asyik gathering je...kami area Selatan, masing2 senyap je...hehe

    BalasPadam
  32. wah ader wat gathering lagi ek....cuba sedaya upaya untuk pergi...andai tiada aral melintang sbb hubby saya selalunyer nak balik kg dia...sob sob sob

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah ya. InsyaAllah, dapatlah kita berkenalan secara nyata. :)

      Padam
  33. rasa macam nak joinlah... tu pun kalau tak de aral melintang. Teringin nak jumpa kakcik & kawan2 yg lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jomlah... boleh jumpa dengan kawan2 lain sama. Kalau nak jumpa dengan kakcik je, kat Tesco pun kita boleh dating kot. :)

      Padam
  34. alahai kak cikk....22hb ni wani balik puchong smpai 27hb... adoiii,,,,tak de rezeki la kakcik dtg KB, wani plak tak de :(

    BalasPadam
  35. kalau saya join diam2 boleh x kakcik...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau diam2, macam mana kakcik nak kenal? :(

      Padam
    2. wah, untung tul ada perjumpaan lagi...

      tgok kat gambo cam best je tmpat tu... mesti sejuk berangin je kan...

      Padam
  36. bestnya berkelah kat taman tasik kakcik... done follow - Noob

    BalasPadam
  37. BEstnyer kalau dpt g. Tp jauh la...

    BalasPadam
  38. kakcik....
    tme kasih undi Qalesya :))

    eee bestnya dapat berkumpul :)
    dah dekat dah..
    tapi segan :(

    BalasPadam
  39. kalau dekat memang saya teringin nak join jugak.........
    Mesti bestkan.

    BalasPadam
  40. Sallam kakcik,

    Bestnya makan2 sambil berkelah,
    sayangkakmah jauh, kalau tak mesti nak join...

    BalasPadam
  41. salam kakcik, waduh2 syok tu lpak2 d tepian tasik. alahai ada urusan plak hari tu - appoinmnt dgn dr. gigi n jumpa kontraktor rmh

    alahai.... tringinnya nk jmpa kakcik ;D

    BalasPadam
  42. Assalamualaikum Kakcik,

    Bestnya berkelah makan ramai2 ni kan.. kat tepi tasik pulak tu...ishhh...syioknya....teringin jugak la nak join kakcik,tapi jauh sangat lah....

    BalasPadam
  43. ohoo ada picnic rupanya eh...ermm dah berapa kali dh ni, tak pnh ada kesempatan nk join. ahad ni sy blk kmpung, nk fitting baju, nk hntr kad kawin n mcm2 lagi..bestnya kalau sy dpt pergi, boleh bg kad kat mak n semua by hand je :(

    BalasPadam
  44. owh..terlepas pandang sy semenjak 2 menjak nih, ...sampailah sy kalau xda masalah lain. insyaAllah.

    BalasPadam
  45. Teringinnya Ella nak join event ni kakcik. Nanti jumaat saya konfirm kan ye.

    BalasPadam
  46. Bestnya... :)Mesti meriah kan :)

    BalasPadam
  47. kalau kat taman ni, nak park mana ek? dulu ayah slalu jogging sini then ada kes pecah cermin kete , lepas tu dah tk p jogging... huhu~

    sy tak tahu la nak bawak apa. sy bujang :D

    ada tk yg bujang2 dtg??? mcm gathering kat umah dato' LF plak...cam best je .....ada baby kak ros tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik afaz, adik iffah kata dier nk dtg. Nk jmpa k fasz

      Padam
  48. wowwww..bole laaa nk join...ade ape2 plan game ke ape2????

    BalasPadam
  49. alahai sha kene keje ..hr ni pun sha kene keje.... hmmmmmm

    BalasPadam
  50. seronok kalau dapat join tapi ila ada amik report kad anak.. report kad esok pun start amik kul 3 petang. tkut tak smpt jer

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.